Túlvett, korrekciógyanús, itt van a gigantikus down trendvonal az Öreg Viking nagy lelépése óta, 21/50MA km-ekre a 200MA alatt... egy frankenstein az egész ... https://kepkuldes.com/image/eRbe54
Hogy pici másik oldalt is írjak, azért nem olyan szép kivitelezés volt mint mikor 4800 nl járt és tettem be. 5270 en akartam adni az egészet, ott is álltam de aztán két részre bontottam. Összességében rosszabbul jöttem ki mint ha hagyok mindent elgondolás alapon.
jó, köszönöm. Elment a pakkom két számláról ricsiben. Minimális maradt csak. Szép havi fel, hóvégi zárás lesz, nem zárkózom el a lemenetben majd vételtől.
"A 18-23 éves korosztályban 25% azok aránya, akik nem takarítanak meg, pedig megtehetnék." Baromság... ezen szegmens 90%-a nem takarít meg és a hosszú évek alatt felgyülemlett igényeit a fogyasztásban éli ki. A 30-35 éves tartományban kezdenek először megtakarításon filózni, de itt is nagyon erős a fogyasztáson való hangsúly, köszönhetően az online csatornáknak, ahol percek alatt megrendelhető minden termék, szolgáltatás... a virtuális világ pont, hogy nem a megtakarítást ösztönzi, hanem a fogyasztást, sőt egészen pontosan a hitelezésen(!) alapuló fogyasztást...
Elvesztett egy pert a Telefonica G. -val szemben.. 1&1 Drillisch (-23% for the week) and United Internet (-19%) has to readjust their core earnings downward after losing a battle over wholesale fees payable to Telefonica Germany (+6.3%).
pár dologgal azért a felsoroltakból lehetne vitatkozni/minimum polemizálni, de hát csak péntek este van+all in all szuper nap volt, ezért tőzsdézünk, vagy mi a fene AIBM :DD jó pihenést, holnap irány a természet ;)
BLUE topic