ja 9 százalékos emelkedés és lassan 50 millás pénteki forgalom utan ..kis visszaesés benne lehet de szerintem 300 alá már nem zár...van esély 350 fölé még ahogy irtram..
Minden stimmel, csak a végkövetkeztetés nem. Helyesen: új ATH indokolt. Ráadásul nagyon konzervatívan számoltál, én évente egyre növekvő osztalékkal számolok, a cash-flow hosszú időre biztosított és nőni fog. Én meg is tartom az összes BIF-emet, az osztalékot meg szépen felmarkolom majd.
Nem bíznak a cégbe, hogy valóban ennyi lesz sz osztalék, bevallom én se bíztam.... Bár most számolgattam, így ha a reggeli rést ma betölti, akkor pár darab ugrik a zsákomba :)
mert mindneki molban otpben várja acsodát és sokszor elfelejt számolni...
Törölt felhasználó2023. 05. 12. 11:29
2026 májusáig 120 ft osztalékkal számolok (35+20+30+35). Az 37 hónapra vetítve 39Ft/év éves hozam. 10%os éves hozamelvárással (3 évre) számolva 390 ft a papír. -10 % kockázati prémium= 350 ft. A cég fundamentumait is figyelembe véve új ATL indokolt.
Ugyan az,mint a "DH" Régen tudott dolog,hogy 35 ft az osztalék.200 körül volt az árfolyam ,akkor a kutyának sem kellett.Most 300 ft-ért kapkodják.Kérdés:Miért nem vetté 200-nál?
Érdekes lehet az osztalék/árfolyam összehasonlítás több rv-nyel a mostani időszakban. A DH így valamivel előttünk jár, de a BIF profilja biztosabb a jelenlegi környezetben, viszont a rv illikvidebb, mint az. Én a BIF-ben nagyobb emelkedést várok osztaléktól függetlenül.
Hamarosan ez is megindul mint a Dunahouse. Kiderül,hogy napokon belül,hogy mikor fizetik az osztit,aztán irány a 300-as tartomány. Addig még az élelmesek gyűjtik,a lemaradók meg majd veszik 300 környékén,vagy felette.
BIF tulajdonosok topikja