Bizony-bizony: a BIF nem NER cég a tulajdonosi struktúrája szerint. A 4IG-nél pedig tavayl és tavaly előtt is volt osztalék, összesen 48 Ft összegben (ha jól emlékszem).
most jöttél rá? az összes NER papír ilyen már, opus, appeninn, bif, cig és már a delta és a set is pénzek zsebben, osztalék minek, az árfolyam kit érdekel, nem ezen van a hasznuk, ezek a cégek csak fedőcégek a machinációk legálissá tételére
"A Scope Ratings GmbH a 2021. november 15-i közleménye alapján megerősítette a Társaság B+/Stable
és a kibocsátandó kötvények BB- minősítését, mindezek mellett a fenti minősítéseket a Társaság
kérésére visszavonta." . Én ezt nem értem. Olyan, mintha semmit nem akarnának csinálni, A tavalyi év után osztalékot nem fizettek, a cég tevékenységével kapcsolatban hírek nincsenek, kezdenek totál céltalanságot tükrözni.
Mivel 250-en ők is vettek egy több millió db-os pakkot, a 250-et azért megtartják. Én csak azt fájlalom, hogy az idén - kimagasló eredmény mellett - SZIT létükre, elmaradt az osztalék.
BIF tulajdonosok topikja