elnézést, amiért szóba hoztam az osztifizetést, az csak komoly befektetőknek való, én nem vagyok az, holnap meglátom, mit tudok kavarni és jó napot:) egy pici előnnyel indulok, mert ma visszakaptam 1450-1500-1550-en egy adagot az 1470-80-as eladásom után aztán holnap mi lesz, meglátjuk :) de nem osztiért vettem, aki ismer engem, az gondolhatja:)
Köszi. Nem tudom miért érzem úgy,hogy te ma többet nyertél ,mint én...:) Holnapi napom húzos(kb 3 brigád jön hozzám,az építkezéssel kapcsolatban...így nem lehet figyelni...). Már csak legyen vége,mert pár milliót elvesztettem(nem nyertem meg..) ilyen dolgok miatt.
Köszi, hogy megnézted! . . Na de én már megyek is, mielőtt kivágtok innen, mint a macskát xarni, nem akarok papír nélküli mocskos lebeszélő lenni. :)))))
sehol, nem is érdekel az osztifizetés, nincs az a cég, amit osztiért vettem volna én most egy lehetőséget látok, hogy elmehet az árfolyam 2000 fölé a többi igazán engem nem érdekel az osztifizetés meg végképp nem érdekel még bluek-nál sem
abbol semmit nem látsz, kreatív könyvelés...pont ingatlan területen oriási a játéktér, gyakorlatilag annyira nyereséget mutatsz ki, amennyit akarsz, és nyilván arcátlanul nullára is szivesen kihozta az ember. Nem volt még vállalkozäsod?
BIF tulajdonosok topikja