Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Az megvan, hogy kaptunk(/kértünk?) részletfizetést a Gazpromtól? Az MNB pedig finanszírozza az MVM devizaigényét. Amit mostantól részletekben fizet vissza Viktor az MNB-be.
Jó cikk és jó vélemény de nem teljesen világos. Ebből nekem nem az jön le mint a kolléga írt csak nyomokban. Ha nő az államadósság akkor nő,szerintem az Mnb és büdzsé az eddig is egykutya volt. Mindegy hol jelentkezik a negatívum.
Rideg,bigott,kollaboráns emberfajta ma is létezik ami nem meglepő de az már igen,hogy ma vezetnek egy országot szintén a nép támogatásával 80 évvel később.
Rudolf Höss ki volt ? 5 gyereket nemzett,boldog,sikeres családapa. Tényleg a szerint lehet különbséget tenni ki nemz, ki nem nemz ,ki nemz többet,ki nemz kevesebbet ?
ha jól emlékszem Simándy Józsi bácsi mondta, Őt semmi nem érdekli de elkülönül a "néptől" Valami budai házban tengette le az életét ha jól tudom pedig a népnek kornyikált és abból élt ennyit a mai szép világról
apropó, árulod még a lakásodat impu/amphibian? azért kérdeztem az erkélyt, hogy végül rászántad-e magad, hogy költs a jó helyen lévő jó lakásodra. Én örülnék egy olyannak, mint ami neked van. Ha nincs család, nem nőtted ki, el ne menj falura. Budapest jó hely, ha nem vagy csóró
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn