Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Mit is kap érte?Ma reggel a piros boltban 115 HUF volt EGY db VIZES ZSEMLE! Azt hittem rosszul látok,de a pénztárnál azt mondták jó az ár.Valóban azt nyomtatta ki a pénztárgép.Ez is lehet ársapkástermék. Ha ez így megy tovább,sokan szögre akaszhatják a pofájukat.
Lohran emlékére ! A mai világ legnagyobb bűne a pénzosztogatás munka nélkül lsd Orbán. A világ túl improduktív lett. Számítógépes pötyörészésért,kártérítért,gyerek nemzésért és nótázásért fizetnek milliókat ,százmilliókat ami által a munka becsülete nulla. Nincs aki a sok léhűtő után eltakarítsa a piszkot mert ezek csak fogyasztanak,fogyasztanak....az ingyenpénzből
Vicces de a Fidesz elementáris jólétet teremtett. 10 jó autót láttam minden nő vezette. A probléma ott van most kezdi visszaszedni a sok kihányt pénzt.
Kitiltották a Topik gazdát ! Troll ???? Miért troll az aki kérdez és akit provokál egy Voda... akárki és besúg.( Én ez utóbbit tiltottam volna ki de már az elején ) Adminisztrátor Úr ! Vissza lehet nézni! Hm érdekes
Mindig ezt csinálod, ez a baj benned, nem tudsz önálló véleményt leírni és nem tudsz a kérdésekre sem válaszolni. A tipikus ki ha nem én aki nem tud egy kérdésre sem válaszolni. Kérdeztem, erre ferdítesz, nagyon szomorú. És hogy tudd 50+ négyzetméter.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn