Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Nem értelek de tényleg. Miért nem vagy képes elfogadni, hogy létezik összkomfortos kislakás? Miért fáj nemed? Sokkal kevesebbet fogyaszt, sokkal fenntarthatóbb, mint egy nagy ház vagy lakás. Kérdem én, egyedül lakva a saját 50+ négyzetméteres lakásodat ki takarítja, mindegyik helyiséget használod, túlfogyasztasz, tudsz kisebb helyen tudatosan élni? Gondolkodj el ezeken, lövésed sincs mi fog még jönni az elkövetkezendő időszakban világ szinten.
Ha pisál akko is kihallatszik a paraván megül. Még a régi 1 szobás félkomfortban is voltak zárható külön fallal léválasztott wc-k. Ez így élfogadhatatlan. Gyakorlatilag egy börtön fülke
Egyrészt van szagelszívó, mivel még a régebbi 40-50 évesekbe is készítettek/kialakítottak ilyet, hogy ne legyen penészesedés. Ahol nincsen természetes ablaknyitás ott van mesterséges elszívás ventilátorral és ez lenne az alapértelmezett kb. mindenhol ami lakásnak épült. Ezeket a lakásokat leginkább egyedülre tervezték még a katonaság idején is, nem csak mostanra. Mivel nem sok vendéget hívtam ide mióta itt élek (nem vagyok túlzottan társasági) nem nagyon tudom milyen az, ha másnak nagy dolga akad és nem kisdolga.
Meghívsz egy vendéget vagy egyedül vacsorálsz és reádgyün a szökség akkor a paraván megett elvégzed hangosan majd a terjengő szagban visszaülsz az asztalho. Nem túl intim
Cicus, ezek egység LAKÁSok, sohasem volt más a rendeltetése. 🤷🏼♂️ Mindegyik ugyan olyan, ugyan akkora, természetesen minden lakás mindennel rendelkezik (összkomfort). És nem 17 m^2, nagyobb… 3 külön helyiség, az más kérdés, hogy nálam a nagyobb helykihasználás végett egy légtér van, elhúzható ajtóval ami ugye hézagosabb, mint egy ajtó szellőző nyílással, de ezt úgysem értheted.
Persze most már a Forintot is sikerált ennek a Fineszes bagázsnak devalválni. Tényleg nem értem ,itt minden Fineszes eujrót és dollárt kap,hogy nem idegesíti ez a romlott narancs,ecet
Itt már nem számít semmi !!!Hol vagyunk ettőlhttps://www.google.hu/search?q=m%C3%A1t%C3%A9+p%C3%A9ter+haz%C3%A1m&source=hp&ei=qAAuY5KoD5P97_UPsreYsAo&iflsig=AJiK0e8AAAAAYy4OuF3B3FQvDB_jFslBbgVuGzLSlvAT&gs_ssp=eJzj4tFP1zcsNM2qysjOSjZg9BLJPbyw5PBKhYLDK0tSixQyEqsOL8wFAPnBDvI&oq=m%C3%A1t%C3%A9+p%C3%A9ter+haz%C3%A1m&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAEYADIICC4QgAQQ1AIyBQgAEIAEMgUIABCABDIICC4QgAQQ1AIyBggAEB4QFjoECAAQQzoECC4QQzoLCAAQgAQQsQMQgwE6CAguELEDEIMBOhEILhCABBCxAxCDARDHARDRAzoICC4QgAQQsQM6CwguEIAEELEDEIMBOhEILhCABBCxAxCDARDHARCvAToLCC4QgAQQsQMQ1AI6DgguEIAEELEDEIMBENQCOggIABCABBCxAzoLCC4QgAQQxwEQrwE6BQguEIAEUABY0TFgoEFoAHAAeACAAWyIAZ4JkgEEMTUuMZgBAKABAQ&sclient=gws-wiz
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn