Topiknyitó: lohran 2022. 07. 13. 21:10

Beszéljünk mindenről  

Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
amphibian 2024. 09. 01. 14:49
Előzmény: #2559  Freszelés
Sajnos igy van.
Politika ránk erőlteti.
Iskolai alapokkal van itt baj a fejekben.
Elképzelem Hulk Hogant amikor megérkezik Neki az állami életjáradék vagy amikor a bevételei után nem füzet adót.
Egész életünkben verik a fejünkbe a megkreált kötelező dícsőséget majd jól megfüzettetik velünk
Freszelés 2024. 09. 01. 14:37
Előzmény: #2555  szieszta
És szerintem én átlagemberként többet letettem. Én fizetek gci sok adót, amit utána az állambácsi szétoszt a saját szemponjai szerint. Nem ingyen pénzből, támogatásból meg kedvezményekből élek. Én adok másoknak. Nekem senki se épít irodaházat ingyen, ahova a cégemet vihetem. A versenysportoló, aki meg másokból kíván élni még ezt is követeli magának. Az átlag (olimpikon) meg csak elvesz, aztán évtizedekig elvesz. Egy kis büszkeséget kéne érezzek? Nem érzek. Azt érzem hogy megint valaki aki szívja a véremet és még el is várja a csodálatot... Én hozok haza keménydevizát, munkahelyeket teremtek, adófizetőknek adok munkát. Az olimpikon? Eltartott. Az edzője? Eltartott. Stb.
Freszelés 2024. 09. 01. 14:34
Nem könnyű, de magáért csinálja. A pátosz, a hazámért, a királyért maszlag nem kell köszi. Csak magáért csinálja, csak az ambíció, a becsvágy - de ez a társadalom szempontjából semmi hasznot sem hajt. Lesz belőle egy eltartott. A versenysporttal még az egészségét is esetleg tönkreteszi, aztán azt is fizethetjük. (Nyilván az átlag elhízott sertés lét se jó, sőt).
Építenék stadiont, uszodát meg mindent, de nem nekik - hanem hogy támogassam a tömegsportot. Az jó. Hasznos. Egészséges. És hetente 2x2 órára mondjuk délelőtt vagy este 10-kor használhatja ingyen és bérmentve a versenyző is. De prioritást élvez a tömegsport.
Ha talál szponzort, akkor tartsa ő el. Ha nem, akkor maradjon meg hobbinak.
Lölönek se adnék nyilván semmit.
SeldonKuper 2024. 09. 01. 13:39
Előzmény: #2556  amphibian
Nem kívanok a vitátokban részt venni, de a példáitok a helyzetértékeléseitek nagyon szegényes ismeretekről tanúskodnak.
Nekem nagyon szőrös hátam.
amphibian 2024. 09. 01. 13:23
Pont ez a baj !
Miért köllene bárkinek is megpróbálni Teakwandozni,kajakozni,birkozni hogy az életben értékes legyen ?
Mindenki azt tegye ami hasznos és szereti.
Bár igaz egy pár évig nem könnyü a világ élvonalában lenni de miért köll ezt erőltetni állami pénzbűl.
Legyél Hulk Hogan keress dollármilliókat de füzess adót.
Itt ilyen nincs.
Nálunk ezeket a teljesen piacképtelen sportokat az állam ami teljesen szükségtelen mert mint Téged is elvitt egy hamis nemzeti érzésbe.
Mi a jó Nekem abban pl valaki nyer 18 éves korában egy számomra amúgy még érdektelen sportágban olimpiai címet ha ezért egész életében el kell tartanom a sportolót,az edzőjét,a családtagját, a régebbi edzőjét, a sportvezetőjét és a politikai vezetőjét ?
Semmi.Ez egy beteg dolog.
A sport nálam az egészségmegőrzés és egy érdekes sport megtekintése ha igényem van rá és kifüzetem az előfüzetési díjat vagy jegyet veszek de másra nem erőltetem.
szieszta 2024. 09. 01. 13:05
Előzmény: #2553  amphibian

Bennem is fura kettősség van a pénzszórást látva.
Azért azt ismerjük el, hogy az olimpikonok egy picit többet letettek az asztalra, mint egy átlagember.
Bárki megpróbálhatja és semmi más feladata nincs, csak a világ legjobbjának lenni. Nem lesz könnyű, de hajrá.
Nekem sokkal jobban böki  a csőrömet az a pénz, amit a tehetségtelen csókosok tesznek zsebre, ami nagyságrendileg nagyobb összeg, mint ezek a sportolók kapnak.
Például lölö hetente kivesz az államkasszából egy lottó főnyereményt, de már ez teljesen elfogadott.
És ne gondoljuk, hogy ez a legnagyobb lopás, a többezernyi csókos kiskirály sikerdíja még ennél is sokkal nagyobb teher.
ronaldinyo 2024. 09. 01. 12:54
beszéljük meg itt a klubrádio egyetlen ellenzéki rádioja
amphibian 2024. 09. 01. 12:31
Előzmény: #2552  Törölt felhasználó
Köszönöm,jó summázat.
Alapokkal van baj ebben az országban.
Dániában az olimpiai érmes kajakoslány szobafestő és kap egy pici díjat.
Itt pedig mindenki arra megy ,hogy kaphat egész életére felmentést a munka alól az állam pénzének segedelmével és az emberek még ezt dicsőitik mind a mai napig a kifosztóikat.
Erkölcs zéró.
Törölt felhasználó 2024. 09. 01. 11:13
Előzmény: #2551  amphibian
Mert munkában nem tudunk sikeresek lenni. 
amphibian 2024. 08. 31. 18:40
Előzmény: #2550  amphibian
Ez a Finesz állam 1000 milliárd per évből tartja fenn ezt a élsportgépezetet ami önmagát se tudja fenntartani mert a kutyát nem érdekli.
Ránk van erőltetve néphülyítésnek legyen min csámcsogni millen sikeres az ország
amphibian 2024. 08. 31. 18:35
Előzmény: #2549  Törölt felhasználó
Nu ezt az 50 milliókat szorozd be 100 al per kopoltyú ennyit fizet ki az adófüzető a sportoló,edző,családtag stb után.
Több ezer ember kap illen juttatás munka nélkül.
Dániában meg egy bajnok pár milliót kap és susz passz és dolgozik
Törölt felhasználó 2024. 08. 31. 16:52
Előzmény: #2547  amphibian
amphibian 2024. 08. 31. 12:12
Előzmény: #2547  amphibian
Teljesen új törvények kellenének ami egy értelmesebb ,őszintébb világot jelentene.
De ez nincs így marad mindenhol a szabadrablás állami szinten.
Persze ezek bűncselekmények csak nem ittt.
amphibian 2024. 08. 31. 11:46
Előzmény: #2546  ehe
Egy volt kajakos edzőnő aki már régóta semmit se csinál 7 milliót kap az államtól havonta
Érdemes itt dolgozni ,hogy ezeket eltartsuk mert valamikor sportoltak,edzősködtek.
A 7 millió jövőre 15% al emelkedik tehát már 8 millió felett lesz.
Teherautóval viszik el a pénzeket az államkasszából mert egy bizottság megszavazta.
És ez csak a jéghegy csúcsa
ehe
ehe 2024. 08. 31. 11:36
Előzmény: #2529  amphibian
amphibian 2024. 08. 24. 18:57
Előzmény: #2544  ronaldinyo
Itt a főleg lopott pénz dominál nem a magyar.
Huszadrangú de a hülyék még hiszik
ronaldinyo 2024. 08. 23. 19:36
Előzmény: #2542  amphibian
magyarul beszélő kik vannak többségben-ezt az országot mindenki átjárta tudjuk kik-és most ki a magyar?
amphibian 2024. 08. 23. 19:26
Előzmény: #2542  amphibian
Hagynának legalább élni a hazug elnyomásuk helyett ha már tényleg nincs itt "magyar" hon a valóságban
amphibian 2024. 08. 23. 19:24
Előzmény: #2541  amphibian
Az orszáb tele kibaxot kínai meg egyéb külföldivel.
Nincs sok értelme magyar nemzetrül böfögni.
Pár család megszedte magát és gondolom már külföldön tartja hatalmas tőkèjének egyrészét ezek a Finesz új nagytőkései.
Nem köllene mán őszintén beszélni mi a valós helyzet és nem habogni a magyar szaporításárúl amikor sok millió már nem is itt él.
Ez az egész Olbáni propaganda egy ordas hazugság.
amphibian 2024. 08. 20. 22:32
Előzmény: #2540  amphibian
Ellöttek 15 milliárdot pár perc alatt

Topik gazda

lohran
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek