Hatha valaki este raer, ha mar napkozben nem. 2007ota nem volt ebben a topikban bemutatkozas. Utokornak lehet irni. Lehet Te leszek a jovo tozsdese... Ki tudja.
Molnár Csaba vagyok, de nem az a híres/hírhedt; 30 éves kreatív pénzügyi tanácsadóként dolgozom a saját cégemben, persze tulajként. Diploma az van, az a neve hogy Információtechnológiai menedzser, jah és Kandós.
Rájöttem, hogy vállalkozni NEHÉZ!!! Rendesen segítenek fömtről, hogy könnyű legyen! -> De még így is szabadabb az ember!
Előadásokat tartok, és a pénzügyi kultúráltságot próbálom kiterjeszteni, Füzesabonytól-Nagykanizsáig.
Sokat autózom, hajtom a V6-ost, eszi a benzint mint állat, de a MOL mégis zuhan (most) :), nem is értem.
MLM-ben építem a cégem, sok a szigorítás a pü-i területen és a "papír" nélküli tehetség csak így jöhet szóba.
Ennyi...infó: mcgconsulting.bt@chello.hu
Jó játékot!
Jah, most csücsülök a Phylában és nem anyázok senkit.
frissítek:
MÁR NEM: hazai, és európai uniós forrásokból megvalósítandó/tott fejlesztésekkel, azok elszámolásával foglalkozom, így több időm van itt lenni ;)
a kedvemceim közé MÁR NEM a gyors vételek és eladások tartoznak (kivéve WolrdSpreads).
1 hónapnál tovább MÁR TUDOK a seggemen ülni.
Tavaly óta gyűjtöm az ezen tudománnyal foglalkozó könyveket és szorgosan olvasok.
jah és én is imádok motorozni GaborGabort ezúton is üdvözlöm, széles utat, vigyázz magadra mindig!
34 éves vagyok, van egy két és fél éves fiam. Kutatóként dolgoztam egy akadémiai kutatócsoportban 8 évig és egyetemi oktatóként is tevékenykedtem. Ebben az évben a „gazdasági racionalizálás” jegyében az akadémiai csoportok közel felét megszüntették így idén csak oktatói munkám volt az állásvadászat mellett. Brüsszelben konkrét állásajánlatot kaptam az itteni fizetésem hatszorosával plusz juttatások, mégis maradtam. Most decembertől ismét egy kutatócsoportben kezdek.
3 éve foglalkozom a tőzsdével egyre aktívabban, az összes készpénzem itt fialtatom. Felmerült bennem, hogy később csak ezzel fogok foglalkozni, de úgy érzem még sokat kell fejlődnöm addig…Az idei év az eddigi legrosszabb eddigi tőzsdei pályafutásom során.
37 évesen is utálok magamról írni ...
Gépiparit végeztem Miskolcon . Több nyelven beszélek (értetem meg magam) - hosszas külföldi "munkám és tartózkodásom" folytán. Amióta ismét letelepedtem azóta tőzsdézem . Kb. 2 éve vagyok olvasótok, fele ennyi ideje társszerzőtök ...
:)
Érdekel a történelem és a jog de utálom a politikát . Szeretek motorozni, csavarogni ...
anno egyszer már írtam, de talán már nem aktuális amit akkor írtam.
Nos, én egy (borban igen jó évjáratnak számító) 86os nő vagyok, és 2006 óta tőzsdézem élesben. (valahol mindig el kell kezdeni) közgazdász pénzügyi szakon lassan kimondhatom, hogy diplomám van (még van egy államvizsga hijja). Mint azt tudjátok, volt kitől tanulnom a tőzsdékről :)
Leginkább így jellemezném magam (iwiw-en is kint van):
Céltudatos, kitartó ember vagyok, és mindent megteszek céljaim elérésért. Viszonylag türelmes, de nagyon kíváncsi természetem van. Vannak dolgok, amik alapvetően meghatározzák az ember életét, és amiken nem lehet változtatni. Hiszek abban, hogy az ember sorsa önmaga kezében van, és hogy véletlenül nem történnek dolgok.
Van 2 idézet, amit kicsit magaménak érzek, és teljes mértékig egyetértek vele:
"Nem az az igaz fájdalom, amelytől könnyes lesz a szem, hanem amit egy életen át mosolyogva hordozunk csendesen."
"Nem azt keresem, akivel élni tudok, hanem aki nélkül nem tudok élni." (azt hiszem megtaláltam :)) )
Nem szeretem a sznob, önmagától elszállt embereket, és azokat, akik nem segítenek másokon, holott módjuk van rá.
34 éves vagyok. 2 full diplomával. Szervező Informatikus és közgazdász. Tőzsdei szakvizsga. Angol közép (üzleti is).
Négy év banki gyakorlat, vállalkozói számlákon. 7 éve óta csakis tőzsde. Két éve érzem magam akkora nyerőnek :), hogy ide topikoljak. :)
1997 óta tőzsdézem. Első lakásom ebből volt.
38 éves vagyok, van egy 2 hónapos fiam.
Prog.mat. a végzettségem, középvezető vagyok egy multinál. Előtte sok éves külföldi turné, több ország, rengeteg cég.
1,5 éve tőzsdézem egy szép családi ház árával, +30% jelenleg. Köszönet érte a Rábának. Jelenleg TVK-ban utazom.
A hitelt, áttétet szigorúan kerülöm.
Óvatos vagyok és kerülöm a speki papírokat, funda alapján vásárolok, nem itt szeretnék szívinfarktust kapni, inkább a squash- vagy focipályán :)
Bemutatkozás
Én elkezdem,ha gondoljátok,folytassátok.
39 éves vállalkozó vagyok.Divatáruval foglalkozom,több kevesebb sikerrel.Mostanra inkább kevesebbel,ezért is kezdtem el tõzsdézni 2006 júniusában.
Zöldfülû vagyok még,de tanulgatok.
A milyen tõkét hülyeségnek tartom,ezért nem mondom.Sziasztok.