Ferenc vagyok 46éves vagyok .jelenleg ebédszállitó.tőzsdézni én is akkor kezdtem,mikor a legnagyobb tőzsdecég fejét letartoztatták.950000ft-om volt danubiusban.mire megkaptam.az áramár leesett.Utána megnyertem 1 tözsdeversenyt a tv-ben-sajna afődijat már nem sikerült.Jegyeztem ricsit-bár meglenne még680db-amin nagyon szépen kerestem.Az utolso nagy nyereségem matáv jegyzésen volt.sikerült még2200-on kiszállni.8-10év után tavaly májusban kezdtem ujra tözsdézni,csak buxra játszottam.Szinte az egész erre szánt pénzemet sikerült elbukni .jelenleg 300000 van a tözsdére.Rosszkor kezdtem rossz befektetéssel.Megtanultam, hogy határidönél egy percre se lehet elmozdulni a géptöl!!És soha ne hallgass a brókerodra.Hát ennyí
Gyerekek látom jól szórakoztok, ahelyett hogy mennétek road-show-ra népszerûsíteni a tõzsdét meg az árfolyamnyereségadót!!!!
Én amúgy örülök az árfolyamnyereségadónak, komolyan!!!!
Monjuk én nem fizetek Szja-t!
Hogymonjam azért ez így igazságos, na meg az a 20 százalék még méltányos is!!!
Így öntudatosabban lehet káromkodni a kátyúknál...:) Szal jó dolog, öntudatra hív!!!!
igen!,
milyen orvos?,
mert nem mindegy!,
amikor például Fenyvesi dr., a Fradi egykori válogatott balszélsője állatorvostan-hallgató volt, ha a bíró a Fradi ellen ítélkezett, akkor a szukolók a következőket kiabálták be: vizsgáltasd meg magad Fenyvesivel...
Bemutatkozás
Én elkezdem,ha gondoljátok,folytassátok.
39 éves vállalkozó vagyok.Divatáruval foglalkozom,több kevesebb sikerrel.Mostanra inkább kevesebbel,ezért is kezdtem el tõzsdézni 2006 júniusában.
Zöldfülû vagyok még,de tanulgatok.
A milyen tõkét hülyeségnek tartom,ezért nem mondom.Sziasztok.