Miért lenne szégyen? Szégyen az lenne, ha lezárnám a határt és nem engedném el őket! Esetleg velük vagy a családjukkal visszafizettetném azt a költséget amibe az adófizetőknek került a kitaníttatásuk! Az szégyen lenne! . Aki akar az had menjen! Tapasztalja meg a saját bőrén mennyire jó ott élni!
Én sohasem támaszkodtam az államra! Ahogyan "öreg" koromra...ha lesz olyan....biztosítottam SAJÁT erőből a megélhetésemet! . Látom téged is megfertőzött az ellenzék irigység kampánya! Az nem zavart amikor azé a nevesincs németé volt az erőmű? Sorolhatnám napestig az elpotyázott majd magas áron visszavásárolt nemzeti vagyont! Most,hogy végre újra magyar tulajdonba került már fel vagy háborodva! . Tökéletesen működött az ellenzék irigységre épített gyűlöletkampánya a kormány ellen! Jó példa vagy erre!
A pénz a fő motiváció, a második pedig a "kalandvágy". Amennyiben Magyarországon 2x annyit keresne egy nővér mint Angliában hányan mennének ki és hányan jönnének vissza?
Mi már több száz éve élünk együtt különböző etnikumú, nemzetiségű és vallású népekkel. Ezért azt, hogy Magyarország "MULTIKULTI" ellenes kijelenteni? . Mivel mi a saját "bőrünkön" éltük,tapasztaltuk meg, hogy ez a folyamat mivel jár....így már a következő népvándorlást kihagynánk, kimaradnánk belőle! Átengedjük azoknak akik élni szeretnének azzal a sok jóval amit az ENSZ bejelentett mint hasznos következmény! A fiatalok pedig csak menjenek a londoni multikultiba!
A klasszikus korrupción (döntéshozók megvesztegetése saját érdekben) mi már túlléptünk. Nincs szükség megvesztegetésre, mert a politika irányítja egy szűk csoport érdekében a gazdaságot és a végrehajtói hatalmat. (A bíróságok próbálják még őrizni függetlenségüket).
A Microsoft magyar vezetőit az anyacég elküldte, de nem lettek munkanélküliek, valaki jól fizető minisztériumi pozícióba segítette őket. Ki is volt az?
Menjenek! A szombati tüntetésre készülők inkább csomagoljanak! . NEM FOGNAK HIÁNYOZNI! Apropó tüntetés..... . Tudod az egyik "politika független" fő szervező fiatal kinek a gyermeke?
Itt a cím az,hogy ORBÁN ÁMOKFUTÁSA ! Az első körben kialakult "agyelszívás" után beindult a "kézelszívás". Semmi köze az országokban lévő politikai vagy más helyzethez! A nyugat hamarabb szembesült a demográfiai hanyatlás következményével! Ráadásul náluk is van elvándorlás. A fiataljaik más földrészen képzelik el a jövőjüket! . Orbán azokat is elüldözi? Esetleg nem akarnak együtt élni a migráció okozta kihívással? . Lehet ezt is "megmagyarázni".....
Szerintem mindkét országban a legnagyobb gond a korrupció. Nézd meg hogy kezelték ők, és hogy kezeltük mi a Microsoft "botrányt" kb. hasonló dolog történt a két országba, a Microsoft szerint valószínű nálunk volt a komolyabb gond. Szerintem nem is olyan sok idő kell hogy kihúzhassuk őket erről a listáról.
Beérett Orbán ámokfutása!