Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Hal lesz is, nem erzem azt, hogy 2008. realoaded. Ebben a 10-15 evben felnott egy olyan befektetoi generacio, akik minden esest lehetosegnek tekintenek, mas szemlelet, mas ertekek. Megvettek a covidot es a haborut is, par hetes volt a panik. A FED szerintem most tenyleg jegybank modjara viselkedik es ezt nagyjabol lekoveti az EKB. Tok mindegy mi lesz itthon, ugyis becsomagoljak a szart, a hivek meg imadni fogjak, nem erdekli oket, hogy nyakig er es frocskolik rajuk. Agglomeracios varos, gyereknek nem volt az allami bolcsodeben hely, igy magan es havi 150e. Tudod mit mondott erre a fideszes baratom: Majd meg lesz oldva ez is, csak latvanyesemenyek kellenek - atetika VB - az orszagnak, hogy a penzt, amit Brusszel elvett tolunk, potoljuk. Nem a fidesz miatt nincs bolcsodei hely, hanem a dollarbaloldal miatt…na, itt dobtam le a lancot!
Financial forecast topikba bedobtam erről a vélemányem. Sztem most egy kontra mozgást végez az USA gazdaság és jövőre a FED kamatemelések be fognak gyűrűzni a reálgazdaságba. Sztem nem a recesszió a kérdés, hanem a financiális válság...2008 reload...
wizz-em nekem is van, sőt bővítek is lassan, 25-ről vagyok, a tulajdonos nyugdíjalapok szórják vmit kockázati átértékelés miatt, kötvényt kell tenniük a portfolioban rv helyett, ezért a nagy esés, középtávon nagyon jó lesz. jó lenne megcsípni a 30-35 fontot.
A VW nemet zaszloshajo, lemarado a tobbihez kepest. Wizzair felezett, abszolut kozeptav, azzal meg sosem szalltam ki bukoban. A husos meg a 1/10-et eri annak ami volt, jonnek a szerzodeses partneri hirek, szinten nem kapkodos papir. Nagyjabol ennyi.
Backtest és ami mögötte van