Topikgazda: zborde 2005. 05. 06. 10:30

Az Erste kedvenc részvényei a régióban: változatlanul magyar fölény  

Ugrás a cikkhez
Mindössze egyetlen új részvénnyel bővült az Erste kedvenc regionális papírjainak a listája

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=53848
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 05. 06. 15:02
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
A gyorsjelentést követően megfelelően árazottnak tartja a Richter részvényeit Vágó Attila, a Concorde elemzője.
A szakértő 27,040 Ft-os év végi célárfolyam mellett változatlanul tartásra javasolja a papírokat.
Törölt felhasználó 2005. 05. 06. 14:12
Előzmény: #7  zborde
jaja nagyon dicséretes hogy a matáv próbálkozik más területeken is. viszont a jó de kis volumenű (akvizíciók,ebpp) próbálkozások sajna nem fognak olyan növekedési sztorit generálni egy ekkora cégnél ami indokolna egy 25%os pluszt viszonylag szar globális setup mellett. rába meg talán próbáljon üzemi szinten nullszaldót elérni ráér utána top pick lenni.
bocs zborde nem fektettem elég nagy hangsúlyt az emoticonra olvasás közben...
és persze minden szvsz.
allergia 2005. 05. 06. 11:55
Előzmény: #7  zborde
Ja, pár évvel ezelőtt az Ersténél a Nabi célára 11'000 HUF felett volt. Az is Top Pick volt. Sikertörténet.
zborde
zborde 2005. 05. 06. 11:52
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
gomboc2, azért olvasd el figyelmesen amit írtam. Sehol sincs benne, hogy vegyünk, vagy ne vegyünk célárfolyamok alapján. De azért érdemes megnézni, hogy a jövendölések hogyan teljesültek, vagy nem teljesültek, szerintem.

Tavaly ugyanígy megmosolyogtuk a 26800-as Richter célárfolyamot
Most a Rába és a Matáv van soron a mosolygásban, meglátjuk.
Egy ébként az eco.-val kapcsolatban megjelent hír miatt, kezdek fantáziát látni a matávban, ha új területeken próbálkozik és nem csak a vezetékes telefonszolgáltatás lesz a fő tevékenysége, akkor valóban van benne növekedési potenciál.
Törölt felhasználó 2005. 05. 06. 11:43
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
hehe ez nagyon vicces. szárnyaló matáv-rába páros húzza majd a buxot. zborde a célárfolyamokat a saját érdekedben jobb figyelmen kívül hagyni. mindenkiét. szvsz.
Törölt felhasználó 2005. 05. 06. 11:19
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Tordai az EGISre meg 20ezer fölötti célárat mondott... kíváncsi lennék tartja-e most.
Richterről meg annyi, hogy ha jól emlékszem olyan 30ezer körüli összegért adták el az állami részt (vagyis az 5 év mulva esedékes vételti lehetőséget)
Törölt felhasználó 2005. 05. 06. 11:13
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Én is vevő vagyok a richterre, de csak 2400 alatt.
Törölt felhasználó 2005. 05. 06. 11:07
Előzmény: #2  zborde
A gyorsjelentést követően is fenntartja tartás minősítését a Richter részvényeire Tordai Péter, a K&H Equities elemzője. A szakértő célárfolyama 23,850 Ft, amely alatta marad a jelenlegi piaci árfolyamnak.
Érdekes,hogy milyen eltérések vannak,egy cég növekedési potenciáljának megitélésében!Én inkább az erste célárfolyamát nézem :))))
zborde
zborde 2005. 05. 06. 10:59
Előzmény: #1  portfolio
Az állam leesik mindig az Erste célárfolyamain. Tavaly például a Richtert folyamatosan 26800-ra tették, elég szkeptikus is voltam, mert akkor volt 18800, de bejött nekik.
A Danubiusnál 5300-volt és akkor 4300körül volt az árfolyama.

Most is úgy tűnik, hogy a valóságtól egy picit távoliak, de meglátjuk.
Ha ezek is bejönnek, akkor szentírásként fogom a szavaikat tisztelni :-)
Más vélemény?
(Régebben Postabankos voltam, de megszüntettem a számlámat, semmilyen kapcsolatom nincs az Erstével.)

Topik gazda

zborde
zborde
4 2 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek