Amennyiben nem kapok agyvérzést akkor megpróbálom tájékoztatni a nagyérdeműt. Valami azt súgja, hogy nem tudom megőrizni majd az inkognitómat(jelentsen ez bármit is :-)
Split előtt mindent megtettek, hogy 950 forint fölé ne menjen. Hónapokig dobálták a pakokkat és leginkább a 880-910 forint közötti sávban tartották, mai árfolyamon 110-115 forint) . Csak a split előtti napon engedték el és jött a szárnyalás. Ők csak a split után egy héttel kapták meg a részvényeiket(minő véletlen) addigra 246 forint volt az árfolyam .Utána baromi sokat lehetett keresni azzal a 6.1 millió darabbal. Profitot realizáltak és jöhetett a short is. Azt nem állítom, hogy ők shortolták mert ennyire nem vagyok rosszindulatú :-)
Persze, hogy akarnak valamit! Pénzt keresni :-) Hadd idézzem Székely urat" Az, hogy az árbevételünk dinamikusan tudott nőni, az organikus növekedésünknek is az egyik jele. Az elmúlt évben nemcsak a hazai, hanem a régiós piacok is bővültek. Amennyiben organikus növekedéssel nem megy akkor más utakat kell keresni.... Most vettem észre egy újabb ordas hazugságot. Régiós piacon nem, hogy bővültek volna hanem akkorát estek, hogy a fal adta a másikat. A "dinamikusan tudott nőni " hazugságot már kitárgyaltuk. Mostanában többször megemlítettem, hogy nem szabad ezt most venni. Ne etessük már őket! Dolgozzanak inkább! Remélem mindenki emlékszik az éves jelentés sajtóközleményének címére? "Nőtt az AutoWallis bevétele" A befektetők pedig ezt a címet adták volna, hogy: Kevesebb mint a felére zuhant az AutoWallis eredménye. Nagy igazság, hogy az "az üléspont meghatározza az álláspontot" Holnap megróbálom felvenni a szemkontaktust az egyik kényszeres és beteges hazudozóval :-)
Az előző vizsgálatnak mi lett az eredménye? Annyira szarul csinálták hogy egy kezdő bróker ingyen jobban levezényli! Slit előtt leviszik nagy forgalommal 70 -80 köré ott mehettek volna a nagy pakkok sőt kiugró forgalom is. Olcsón jó sokat! Aztán hónapok alatt fel mondjuk 150 160 közé és közgyülire vissza 140 alá. Háromszor ennyit elbyomathattak volna fele áron!!!! Szinte az összes kisbüfi tartotta volna mert 100 körüli átlaggal fene se dobja!!!! Jó véleménnyel lennének a cégről és a vezetőkről! De így egyértelmű lenyúlás és átverés áldozatai akik belw vettek!
AutoWallis Nyrt.