Imádom a megmentőket! 2017-ben is meg akarták menteni a büfiket a Mészáros-papíroktól. Igaz akkor még nem kellett, ellenben most.... Olyan sok az új nicknév, már nem tudom követni ki-kicsoda. Trump is folyamatosan variál, nem tudom ez mire jó, pedig ő egy értelmes tag.
Na vege ennek a topiknak is errol beszeltem par napja az arfolyam emekedesevel aranyosan fognak megjelenni. Mi lesz itt kesobb,ha netan megyunk tovabb :-)
Még lehetsz! ;-) Egyébként a kolléga igazán tudhatná, hogy manapság sok esetben semmi köze a tőzsdei árnak a fundához! Pláne itt a kisebb papírokban. 4ig rallyban is így okoskodott vajon?
Na, le lettem hurrogva a 246-os zárót várásommal, és én sem hittem, hogy Valika összehozza, de sikerült neki! És ez így valóban nagyon csecse lett! Kíváncsian várom a holnapi folytatás irányát :)
Itt fejezzük be. Elmúlt napokban többször be lett linkelve a cég az elözetes 2018-as ärbevételröl, a hires-neves 70 milliárdról. Ahogy ma a sajtóban is közölve lett a 2020-as duplázó árbevétel terv. Teljesen értelmetlen veletek bármi érdemi eszmecsere.
AutoWallis Nyrt.