Sracok ez az indexes cikk mindent visz errol keleti terjeszkedesrol eddig meg nem olvastam. Eszakon ott vannak cseh-szlovak delen az osszes balkani orszagban varjuk a kovetkezo celpontokat keleten.
Keletre terjeszkednének! Székely Gábor befektetési igazgató az AutoWallis terveivel kapcsolatban kiemelte: a társaság vezetése várhatóan májusra kidolgozza ötéves stratégiáját, és a vállalat jelenleg is keresi azokat a befektetési lehetőségeket Magyarországon, Kelet-Európában és a balkáni régióban, melyek hozzájárulnak a kitűzött célok teljesüléséhez.Székely egyébként az átalakulási folyamat egyik nagy nyertesének tűnik, hiszen ő korábban az Appeninn kisebb tőzsdei társaságnál dolgozott, de immár a méretes AutoWallisnál lett igazgatósági tag.
https://index.hu/gazdasag/2019/02/07/tozsden_az_autowallis_lehet-e_blue_chip_az_autos_cegbol/ Sikerült a bonyolult tranzakciós és jogi mutatvány, AutoWallis néven, komoly autóipari tartalommal reinkarnálódott a Budapesti Értéktőzsdén, egy korábban nem túl izgalmas cég, az Altera. A kereskedés jól indult, csak maradjon is így, mert a BÉT-re nagyon ráférne egy jó új részvényes sztori.Mindig arra vágytam az általános iskolában, hogy egyszer én kezeljem a csengőt – mondta Veres Tibor, a Wallis Csoport elnöke, amikor február 7-én útjára indította a tőzsdei kereskedést. A csengetés apropója az volt, hogy csütörtökön bevezették a Budapesti Értéktőzsdére (BÉT) az AutoWallis Nyrt. új részvényeit
CélokVeres Tibor, az AutoWallis Nyrt. fő tulajdonosa, a Wallis Csoport elnöke az eseményen kiemelte, hogy elkötelezett a Budapesti Értéktőzsde fejlesztése mellett, hiszen a Csoportnak már eddig is több jelentős vállalata használta ki a nyilvános működés biztosította finanszírozási lehetőségeket. A befektetési csoport többségi tulajdonában lévő energetikai szolgáltató és kereskedő Alteo Nyrt. részvényei 2010 óta vannak jelen a magyar tőzsdén, míg a Wing Zrt. a hazai ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és befektető cégeként az egyik legnagyobb kötvénykibocsátó a BÉT-en. Veres Tibor az AutoWallis tőzsdei jelenlétével kapcsolatban kiemelte, hogy annak egyik fő célja az átlátható működés mellett a nyilvános tőkepiac nyújtotta finanszírozási és tőkebevonási lehetőségek maximális kihasználása a további dinamikus növekedési célok megvalósítása érdekében.
Szerintem ez itt nem lesz unatkozo brokik jatszotere de ez csak az en velemenyem. Meglatjuk a jovobe nem latunk de en bizom ebben a cegcsoportban. Majd az arfolyam is befog allni egy szintre en bizom benne,hogy a mostaninal magsabban lesz ez.
Ja pont ezt írtam az Opus topicba. Olyan nincs hogy egy papír 10 naponta kb. emelkedik 1-2%-ot, a többi nap meg esik. Ilyen nincs a kurva anyjukat,ilyen nincs csak ha manipulálják ami viszont nem törvényes. A börtönbe valók és ott is fognak kikötni egyszer az tuti.
Tudjátok sokan kispénzből fociznak itt és próbalnak szerencsét. Írtam az est topicban erről a lehetőségről mert most nagy ott a csalódottság és bizonytalanság. Sztem lesz belőle még siker story mert mi a bánatnak mentették vna meg. Nem kell bántani őket! Kárörvendeni pláne! Itt nagy a siker s még jó messze a cél! Végre nem egy rabló rv! Hajrá Wallika!
AutoWallis Nyrt.