A bejelntés után a napi forgalmak 1,5 milliárd körül voltak.. ÚGyhogy simán eladta azt a 6 millio darabot. Volt rá 3 napja amíg voltak rá vevők, mert a büfik többsége remélte,hogy megfogja a korrekcio alját.
Dehogy adott 6 milliót kétszáz felett. Nem jönne ki a matek. Attól lefelé is adott(véleményem szerint). Neki még most is megéri. De valszeg már nincs sok neki. Aztán az is lehetséges, hogy többet nem is ad hiszen kijelentette, hogy ő itt hosszú távban gondolkodik :-)
Index átsúlyozás napján záróban vesznek az indexkövetők, semmi mást nem jelent a bekerülés. Az ellenoldali kínálat is meglesz, árelmozdulás minimális lehet majd. Lásd korábban Opus-Konzum.
Ezt nem is állítottam! :-) Szerintem van még AGY-nak de egy bizonyos szint alatt talán nem akarja adni. Az indexekbe kerülés nem tudom milyen forgalmat generálhat de olyan hatalmasra nem számítok. De cáfoljanak rám :-)
Már majdnem megörültem a 174 elérésekor, hogy nem lesz igazam a mai +5 Ftos záróval. Azután látom, hogy 168-ra tértünk. Izgalmas lesz a nap. Lehet, hogy a +5 Ft erős előrejelzés volt? :D Még lehet izmos leöntés a kezdeti huppá optimizmus láttán, ha ennyire kapkodják a papírt még a BÉT felvétele előtt!
Ennyit a teljesen elveszített bizalomról, meg a sose megy már felfele szövegekről. Hír kell, és megy. Jó lesz ez, ha jövögetnek az új infók. Persze, sokan adnak, ahogy kiolvadnak, de van itt vételi erő, s egy perc alatt fordul a hangulat pozitívba a letargiából.
AutoWallis Nyrt.