Mi mást várhatnánk!? Elvégre már két egész hete itt vannak a tőzsdén. Csőd, kivezetés, vége, mindmeghalunk(sorrendet mindenki szabadon cserélgetheti:-)
Nem olvasom vissza azt elhiheted. Van némi elképzelésem arról, hogy mi történhetett :-) Már itt is terror van? Szerintem a trolloknak is biztosítani kell a negfelelő életteret, én már csak tudom :-)
Az intézményi befektetők minden esetben a tőzsdén veszik a papírokat? Mennyiért vette az OTP alapkezelő például a Konzum részvényeket amikor a tőzsdén éppen 3000 forint volt a kilója? Nem tudjuk(üzlezi titok...) de , hogy nem 3000 forintért(pláne nem többért) azt már akkor is tudtuk. A 400-500 forintos árfolyam persze, hogy irreális jelenleg de ezt eddig is tudta akinek van némi esze.... de nem is 400 forint a részvény. Nagyon nem :-)
Mester! Nem vagyok egy napot és mi folyik itt Gyöngyösön!? :-) Szerdán jövök oszt hozok magammal még egy embert :-) a biztonság kedvéért lehetséges, hogy kettőt.
Ennyi, - ezt már én is írtam, - csak azt kaptam rá, hogy okoskodok. Intézményi befektetőkről vizionálnak itt a forumban - na azok nem fognak venni egy túlárazott részvényt. Az előző heti lecsorgás, meg a csökkenő forgalom azt jelzi, hogy aki itt veszegetik azok nem nagy befektetők. Akik meg bennragadtak azok 1-2 év alatt nem fognak tudni kiszállni. A gyors emelkedésben lehetett kaszálni - aki időben beszállt és a fejét nem vesztette el az ki tudott szállni a csúcs közelében - az nyert nem is keveset. A 400-500 ft-os részvényenkénti árak józanul szemlélve nagyon írreálisak jelenleg, a még magasabb árak meg már egyenesen mese kategóriák.
olvastad is a cikket vagy csak belinketed? :) febr 1-el volt a split és a névváltozás. előző napi záró 1090 volt, ami 136,25. Ezt vedd alapul. febr 7-el a zártkörű tőkeemelésből eredő új részvényekkel is lehetett már kereskedni, but that's it. a Wallis story febr 1-el indult.
A 2017-es adatok árbevételhez viszonyított 2,5-3%-os nyereséget mutattak, amely nagyon szerény még középtávon is, szóval csak a jövedelmezőség növekedésével már hatalmas mértékben megugorhat a részvényre jutó profit és akkor még ott van az árbevétel növekedésének a lehetősége. "Vicces lenne" 1,8 milliárdos profit környékén megragadni közel 70 milliárdos árbevételű cég esetében (sőt 2018-ban már átléphették a 70 milliárdot is).
AutoWallis Nyrt.