Te hihetetlen vagy.... Majdnem minden hozzászólásod az új részvények "bevezetésével" kapcsolatos már napok óta. Szerintem már mindenki megértette talán még Te is (majdnem:-) Aggódsz ezerrel. Vagy inkább azt szeretnéd , hogy más is aggódjon veled!? Akkor aggódjunk együtt nosza! :-) Elmondom mi fog történni! Mivel az új részvények nagy többsége magáé a cégé illetve olyan személyeké, stb akik a céggel igen szoros kapcsolatban vannak , netán vezető beosztást töltnek be ezért minden bizonnyal azt mondják magukban(a főtulaj is, mi az, hogy nagyon is:- ) , hogy: a faxom tele van már ezzel az egész céggel és a tőzsdei bohóckodással is, nekem ennyi elég volt most azonnal ráborítom az összes részvényem a piacra és nyerek x százalékot oszt kalap-kabát. Ráadásul jól kibaxok itt a Bélával mellettem mert úgy bepánikol a szerencsétlen, hogy 3 forint nyerőben úgy dobja ki a részvényeit mint a xart :-) Kétségtelen, hogy vannak olyan emberek akik akár így is gondolkodhatnak (nem akarok most példákat felhozni :-) csak azok nem a Wallisnál töltenek be vezető pozícíót. Az már más lapra tartozik, hogy bizonyos piaci szereplők akik jelentősebb részvény mennyiségre tettek szert az utóbbi napokban (ilyen-olyan árfolyamon) mennyire játszanak rá félelmeidre és mások félelmeire. Ez a tőzsde, nagy pénzekről van szó és és nem mindenki játszik egyenlő feltételekkel. Mi csak szerény eszközeinkkel próbáljuk kihozni a történetből azt amit lehet. Vagy csak a felét, harmadát :-)
AutoWallis Nyrt.