Most ismét meghallgattam, délelőtt éppen kereskedtem úgy hallgattam, szó szerint " a 130-as árszint lett volna indokolt a split miatt, ehhez képest 246 Ft-ig szárnyalt úgy hogy közben semmi új dolog nem történt a cégben." Ez nekem úgy jött le hogy a szárnyalást nem tartja indokoltnak a Korányi. De a többit lehet mi jobban tudjuk mint ő, ha nem kereskedett benne.
Igen! De ez nem kispapír! A BÉT 7. legnagyobb bevételű(jelenleg, bár sokat nem léphet előre a ranglistán) cégét nem lehet kispapír kategóriába tolni. Az OPUS-t pláne nem. Amúgy nem hallgattam meg mit mondott csak pofázok :-)
Meghallgattam én is, tehát 130Ft a split előtt 1040Ft volt. Nem mondta, hogy mennyit ér, nem is tudhatja. De a spekuláns alapfolyamatokban igaza van, ami mostanság jellemzi a kisebb papírokat.
Nem zorog a haraszt,ha nem fujja a szel :-)amikor mar szakmai korokben beszelnek valamirol ott lesz valami.... Az elektromos és az önvezető autók kapcsán többen azt feltételezik, esetleg a Teslával is tárgyalásban vannak. Utóbbi viszont egyelőre csak feltételezés, az esetleges új partnerek ugyanis még üzleti titokként kezelendők,
AutoWallis Nyrt.