Eszem ágában sem volt este itt lenni de délután hunytam egy-két órát és olyan friss vagyok bakker. Hamarosan le is vezetem fölös energiáimat. Mondjuk sakkozok , de szimultán! :-)
Egyebkent a forum valoban tobb energiat visz el,mint egy -20%-os nap Valikaban :-)itt neha olyan agyelszivast kap az ember,hogy masnap osszekeveri giziket a gozekevel :-)
Arról se feledkezzünk meg, hogy a siserehad megjelenését részben(vagy egészben) neked köszönhetjük :-) Témát be is fejeztem. Sokat kötekednek akkor egy perc alatt kitiltatom magam a szekta topicból! :-) Ottani házmester simán kipenderíti a szűröm!
OK! :-) Az a hatalmas különbség, hogy ezt meg is veszik majd! Jelenleg ott tartunk, hogy az EST-ben darabszámra is dupla annyi részvény van közkézen mint itt. 80-90 millió 1xx vagy 2xx forintos részvény az mi az? Intézményi befektetők leülik a vétén de a kisbüfik is vagy harminc milliót. Arról sem a cég sem én nem tehetek, hogy neked az újdonság erejével hat ha egy tőzsdei cég arra a pofátlanságra vetemedik, hogy tőkét vonjon be akár a tőzsdéről is. Hallatlan! :-) Tőlem aztán annyi EST részvényt vehetsz amennyi pénzed van (nekem is volt 20 és 80 forint között de izzadtam rendesen:-) ) én inkább ezt választom. Mindenki csinál amit akar. Különbség csak annyi, hogy én nem baxogatok ott senkit sem a döntése miatt.
De csak azért mert 35 % , 80 - 90 mill részvényt akarnak a kisbüfikkel és az intézményekkel megvetetni! DDDD Mert ez forrásbevonás, és nem visszafizetendő hitel!!
és azelőtt hol volt? Éles szemű "befektető" nem vette észre a lehetőséget? Ez volt az utolsó, hogy írtam neki néhány sort mert a behányok valamit valahová és mindezt érvek nélkül az nem az a kategória amivel érdemes lenne többet foglalkozni.
Hogyne. Írtam már, hogy amennyiben BCS eladja az íróasztalát és/vagy a hitelességét is, és mindkét tételen sikerül túladnia(mondjuk a hitelességén már többször sikerült is:-) akkor pontosan nulla forint hasznot fog hozni a cégnek. Persze akármi is lehet még az EST-ben de ott a HA...A két céget egy lapon említeni is arcátlanság. Eddig egy árva sort sem írtam a szektába mondjuk a lufiba sem de nagyon szívesen válzoztatok ezen a jó szokáson ha igényled!? . Bár attól atrtok, hogy a szektából még azelőtt kitiltanának mielőtt írnék egy sort is:-)
AutoWallis Nyrt.