Így valahogy. Pedig eddig forgalommal tartották, de most kiment belőle az erő, szépen megyeget 400 alá, szépen görbül lefelé a 200 naposa. Pedig figyelőlistán volt nálam, de most ünnepélyesen eltávolítom onnan.
Lehet, hogy a foti, kosárból történő kieséséből tudunk profitálni???
Amúgy mikortól várható, hogy az indexkövető alapok elkezdik vásárolni az appeninnt?
Tudom hogy nem így gondolod. de eddig még senki nem tudta megcáfolni azt, amit állítottam többször, hogy a társaság cégértéke csak töredéke annak, mint ami a piaci árazásból következik - ráadásul egy olyan környezetben amikor az ingatlanos cégek egyébként is alul vannak árazva, bőven 1-es P/NAV alatt forognak. Az Appeninn jelentéséből kiolvasható, hogy a cég valós értéke a jelentős hitelállomány miatt nagyon alacsony, az is elképzelhető, hogy negatív.
Felvetődik a kérdés, hogy olyan környezetben amikor nagybefektetők semmilyen ingatlanos részvényt nem vesznek, hogy van mégis ilyen magas ára? szerintem egyértelmű, manipuláció. és ugyanígy egyértelmű, hogy miután a manipuláció célját elérte, el fog indulni a lejtőn az ár a valós érték felé, ami töredéke a jelenleginek. Hogy ez mikor következik be nem tudom, én nyugodtan shortolom.
Napok óta az megy, hogy a zárókat felkötik, másnap húznak rajta 1-2 %-ot, majd mikor beállnak a vevők több ezer darabbal leöntenek -3-4 %-ot. Már megbántam h beszálltam, pedig itt korábban is ez ment, naponta 10 k-s leöntések, lecsorgás, tötymörgés. Áááá, nem tanulok.
sikerült a manipuláció, bennvannak az indexben - ennyi volt a céljuk. április elejéig tartják az árfolyamot, utána indul a tömés. Két éven belül 100 alatt lesz.
APPENINN