nekem is volt, de kenegettem és már elmúlt... és ahogy Konfúciusz is mondja: ne igyál drogra, mert könnyedén megbaszódsz! kicsit sűrű az elkövetkező két hetem, de ha addig nem nyírod ki magad, akkor utána beütjük azt a sört. ;) egyébként meg éppen fő az appóka levesed, ha már eddig kutyultál a konyhában legalább ennek örülj! :)
Hékás! Olyan vagy, mint akit először ér szerelmi csalódás! Térj már észhez, egy nő sem ér annyit, hogy tönkre tedd magad miatta!!! Túléled, mint ahogy az eddigieket is. Valszeg egy apa-komplexusos hölgyeményt kaptál ki akinek Te nem jelentettél annyit, mint Ő neked. Van ilyen. Kicsit sopánkodj még, nyalogasd a sebeidet, aztán lassan kezdj el nyitott szemmel járni. Baromira nagy közhely, de akkor tör rád ismét, amikor nem várod. (u.i.: annak idején hónapokon keresztül ittam, én sem hittem el ezeket a baromságokat, de pár év távlatából már látom, hogy igaz. Azóta van családom, de az italról nem szoktam le :)))
Ez az egy jó van abban, h már nem vagyok 20 éves. Ilyen dolgokon már nem problémázok. Pedig hogy rinyáltam akkoriban én is... Ma meg már csak mosolygok rajta.
Nyugi Macey. Fordult elő más mással is ilyen, de nem éri meg ezen sokat pörögni, az idő minden sebet begyógyít. Nem vagy te még olyan öreg, hogy temetni kelljen a dolgokat. Chill and relax! Megoldódik.
APPENINN