persze mert feltelt az uppeninn fórum tudósokkal, akik szerint 150%ot kéne menni 3 hét alatt. Btw a napos MA200-at figyelgesd, az ad releváns infót. Az volt az ellenállás, és már ez ad erős támaszt! Ha elesik, akkor réstöltés.
Órás 200MA 333,2 Ft, össze kellene kapni magukat az eladóknak, "sosem" lesz csökkenő trend :)
Törölt felhasználó2020. 06. 05. 16:14
"Áttevődött" ide a fórumozás, egy kis eséstől. No mindegy. Az elmúlt 2, azaz két évben nem történt ilyen, hogy a napos 200MA felett folyt volna a kereskedés több napon keresztül. 395-ön adtam el először napon túl, és napizáson kívül a továbbiakban alacsonyabban részemről nem lesz eladás. visszavétel 335, ma. Alatta újra beragadva érzem magam :) Ez az emelkedő trendcsatorna fog "mindenkit = átlagot" megszopatni.
nem értem azt aki Téged ekéz. Itt nagyon sokan sokat köszönhetnének neked és a jó meglátásaidnak. Én személy szerint rengeteget tanultam Tőled. Ez önzetlen segítség, és nagyon értékelendő.... ritka az ilyen, sőt nem is értem, hogyan létezik. :)
olyan nincs, hogy egyfolytában felfele.., akkor ki keresne rajt nagy lóvét? Kell a korrekció, majd indulás előtt a fosatás, aztán mehet fel megint....:) Lefele ugyan ez, ott is volt korrekció!Fogalmam sincs előre, hogy mikor merre, csak akkor tudok számolni, ha befejezett/vagy annak látszik egy szakasz, de akkor is két irány van. Persze segíthet a trend... , semmi nem 100%-s! Figyelek, számolok és próbálom megmutatni mi is várható/lehetséges...! Ezek a TA adatok számítások nem azt jelentik, hogy pontosan akkor és ott megáll/fordul és ráadásul, csak trend irányban mükszik jól", de arra nagyon is jó, hogy nem vaktában kereskedik az ember! Persze nekem sokat segít/hoz..! Van aki fikázza, mert nem kanyarodik mindjárt arra és poziban van, vagy fogalma sincs hozzá, de ez nem lóverseny! Ma is lehetett keresni Ma200 környéke, de kevesen figyeltek! Ennyi. https://invst.ly/r13jg
Én továbbra sem értem pontosan a logikádat, de fene egye :) Az jobban "fáj" h. a fulltolvaj nutexel elemezgetik együtt.. teljesen elbizonytalanodtam ta szempontból, bármikor feltehetik újra 1000 fölé :)))
Appeninn real