A klaviatúrán szomszéd betűk, de tényleg megfogtad a lényegét!! Miért nem mész el magyar nyelvet tanítani?? Ahhoz sokkal jobb érzéked van van mint a tőzsdéhez!!!
A tényeket közöltem. Ez matek semmi más. Nekem nem számmisztika. (de nem vagyunk egyformák) Hála Isten! A 706 -ról is nagyon sok kommentet vissza tudnák keresni, de nem teszem, mert nem ér annyit. Még az idén?? Jövőre?? Mikor???? stb... Aztán látod teljesült. Még az idén. :)) A "zseni" az egy olyan "szakma" mint pl a bankár! Hiába tanulsz Te akármennyit különböző pénzügyi és számviteli, meg mit tudom én milyen egyetemeken akkor sem leszel bankár, mert arra születni kell! Na valami ilyesmi a "zseni" is !! :)))))) Én elkezdetem "okoskodni" velük, mert láttam, hogy semmit sem értenek az egészből! Aztán a végén nagy sajnálatukra nekem lett igazam! Nehéz "zseninek" lenni! :))))))))))))))))))))) Ez egy ilyen szakma!!
Itt ha valaki zseninek gondolja magát, az te vagy, de legalábbis okosabbnak a ténylegesnél.Vazeg, azt áruld el, hogy mi indokolta hogy a 88-at, 2*44 bontottad? Elkezdtél okoskodni velük, hogy semmit sem értenek az egészből, meg általában mindenkinek ezt mondod.
Fibonacchi
2024. 10. 25. 20:01
Előzmény:
koati
636+11% =706 Minden nehézségen kívül kb 2 napjába telik! Hova ez a nagy sietség?, Utána mindjárt az lenne a kérdés, mikor lesz 1000??????????? CSAK AZÉRT, MERT "OKOSKACSATOJÁSÉK" IS LÁSSÁK !!!!!!!!!
Na most akkor tisztázzunk valamit!! Soha nem mondtam még időpontot és ezután sem fogok!! Látom Te zseni vagy, mert felismerted, hogy én azt sugalltam, hogy nem tartja meg a 620!! Gratulálok! Mi lett volna, ha 602-ig megy?? :))) Jó lenne egy válasz! Mondjuk arról fogalmatok sem volt, hogy mi tartotta 640 alatt kb 10 hètig ugye? Na matekoljunk tovább! Akarom mondani számmisztikáljunk!! :) A 706 már nem mai gyerek, a 935 meg olyan régi, hogy Te arra nem is emléxezhetsz!!:))) Na gazdagodjatok békében!
De, elsősorban abba. Az csak hab a tortán hogy nem 2x44 hullam volt fel, meg hogy amikor azt mondtad Koatinak hogy két nap alatt céláron lesz, akkor még fogalmad sem volt róla hogy mikor lesz az a két nap, sőt igazából azt sugalltad hogy nem tartja meg a 620, most meg fényezed magad. A célárad az jó volt.
Várgyá kijavítom! Egy kis szàmmisztika a "laposföld" hívőknek!! Remélem így mán megteszi! Megfogtad a lényegét és fogalmad sincs..., de azért gratulàlok!!
Egy kis matek a "laposföld" hívőknek! Na nézzük! Az ezelőtti csúcs mennyi volt? 664 Meddig ment le utána? 620 664-620= 44 (ez fontos szám lesz később) :))) Na akkor elindult felfelé. 620+44=664 (nem állt meg , mert csak 2 napja volt!) :)) (mondtam már előtte jóval!!! ) 664+44=708 ez meg a mostani csúcs. Amúgy a TA szar meg minden, ne is foglalkozzatok vele!!!!!! Matek az egész világ, vegyetek pingvineket, azok mindent visznek! (csak még nem hiszitek el) :)) Na jó diskurálást! (sokat nevetek rajtuk)
Elvileg igen, de még gondolom legalább 2-szer, vagy 3-szor újra visszatesztelik, mert akkor lesz meg az orgazmusuk az eladóknak. Így szokták csinálni. 😤😟
Appeninn real