Jocek! Ne akasszá má ki!! Már százszor le lett írva , hogy célár mindig kell!! Különben nem tudsz támasz és ellenállás szinteket meghatározni!!!! De Ti mindig csak a C-ét nézitek!! 602 volt a C, 618.8 a támasz amit nem tudott letörni!! Mi ebben ami nem érthető????
https://invst.ly/178n1o Jó voltam eddig
Így visszanézve
Nem sok mindennek
Múlt rajtam a vége
Minek hősködni
Bottal böködni
Az alvó lényeges szívét
Annyi minden kérdezteti
Rajtam keresztül, miért nem veri
Senki az asztalt
Hogy, hogyha meghalt
Többet minket nem lát? . . (nem az a lényeg "hun" görög a disznó hanem, hogy "hun" malacozik! ) 2 nap VÓT elvtársak!!!!!!!!!!! :))) Ez is bejött nem csak a madár ( az mindig bejön) :)))))) Ilyen ez.. Na spekázzatok tovább! Gazdagodjatok békében!!
Szakmai érveket akarsz? Inkább szállj le a magas lóról! Az már diletalizmus, hogy előbb érjük el a 0.618%-s ellenállást mint a 0.382-t! Sosem fogod így megérteni az összefüggéseket. Ez a szakmai véleményem! Sok sikert és lehetőleg ne ültess másokat hintába!
ne vedd kötekedésnek és persze 30 éve én is ilyen forrófejű voltam, mint most Te - de én akkor sem írnék így/ilyen stílusban farkasfu-nek, ha nem értenék egyet azzal, amit itt a fórumon prezentál (persze könnyű helyzetben vagyok, mert az egész fórumon írók közül nálam benne van a 3 legszuperebb ember között)
én mindig azt az elvet vallottam, hogy mindent el kell lesni és meg kell tanulni a nálunk okosabb emberektől - és az pedig mindig egy kitűnő lehetőség, ha ezek az emberek szívesen tanítanak minket
mindenféle okoskodás nélkül ezt szívesen ajánlom mindenkinek
Gondolom akik dislikeolnak, azok azt bánják hogy pénteken nem nézték chartomat. Amíg szakmai érvekkel kritizálni nem tudják, csak gombokat nyomogatni, addig csak örülni tudok ennek :)
Ha ilyen nagy profi vagy akkor kérlek legközelebb jelezd már előre, hogy melyik napra várható a kitörés (hacsak nem direkt hallgattál)! Előre is köszönöm!
Nem èrtem,hogy mièrt vagytok ùgy oda ettől a kis korrekciòtòl. Mert mègha 2700-ra ment volna fel, akkor okè,ott màr èn is adnàm. De itt.... Èn szemèly szerint csak havi felbontàsù grafikont nèzek ,ott gyönyörű a kilàtàs.
Hülyeség...:)) Örülök, ha valaki jó chartot rajzol. Itt volt Fibo is, de "elüldözték", pedig tudja mit csinál! Te meg nem! Ez a különbség! Elnézést, de ez jön le! Magadat járatod le ezekkel a fibokkal, ellenállásokkal és még meg is magyarázod. Egyszer, majd valaki más is felvilágosít és rájössz, hogy az eddigi elméleted kuka! Szar lesz.. Addig persze én leszek a bunkó, mert többször is szóltam a te érdekedben! Bocsi, hogy már nem tudom finoman tolerálni! Láttam a klubban" a chartokat, de nem szóltam, inkább nem nézem. Amikor itt reklámozod a rosszat, azt nem tudtam szó nélkül hagyni! Nem véletlenül volt, hogy nem mondtam el múltkor a bonyolultabb részét, mert előbb az alapokot kell megtanulni. ennyi.. A terrorista úgy számol, hogy 10 9 8 7 6....bumm. Mi meg 1 2 3 4... :)))
Az csak egy (egyébként fontos) szempont sok más mellett... az pedig eléggé relatív, hogy az RSI mikor számít magasnak, mindenesetre a "túlvett" szintről már réges rég kilépett
Appeninn real