Ne már! Tudod hogy elismerem a chartokat és megköszönöm ha beteszitek. Szerintem segítség aki tud olvasni belőle. El kell fogni nem szentírás magamfajta vakvezetőnek tökéletes.
Felpattant csütörtökön az Appeninn, a cég papírjai az átlagosnál lényegesen magasabb forgalom mellett több mint 9 százalékkal kerültek ma feljebb.Az irányadó európai részvényindexek lefordultak a délelőtt második felében, míg a magyar tőzsde előző napi záróérteke közelében jár. Az Appeninn azonban valósággal szárnyal, a cég papírjai több mint 9 százalékot emelkedtek.Az Appeninn tegnap jelentette be, hogy a BDPST Zrt. arról tájékoztatta a céget, hogy a 29,3 százalék szavazati jogot megtestesítő részvényeit értékesíteni kívánja, melynek érdekében megkezdte a potenciális vevők megkeresését.A BDPST Zrt. stratégiai befektetőként vásárolta meg korábban a Konzum PE Magántőkealap 20,59 százalékos részvénycsomagját az Appeninn Holdingban, tranzakció zárására 2018. decemberében került sor. Majd 2019. novemberében a BDPST Zrt. növelte az Appeninnben meglévő tulajdonrészét, és a társaság 29,3 százalékos tulajdonossá vált az Appeninnben.Érdemes emellett megemlíteni, hogy a múlt héten jelentették be, hogy szakmai befektetővásárolt tulajdonrészt az Appeninnben: tőzsdén kívüli ügylet keretében a Zinventive Vagyonkezelő Zrt. 18,33 százalékos tulajdonrészt vásárolt a társaságban.Az Appeninn csütörtökön az átlagosnál lényegesen magasabb forgalom mellett emelkedik.
igen így van ........ appnak biztos jót tesz, hogy a genszterek kilépnek bár gondolom a helyükre se bárányok érkeznek ........... mondjuk befektető abban se lennéék de trédre érdekes lehet az is, reggel be is álltam hátha zárja a nyitó gap et de a hájp nagyobb volt és nyitva maradt de majd lesz hullám nem kapkodok, opus forgalma 10x-e abban jobb most forgolódni inkább azért szemmel követem ezt az ingatlanos, de gondolom te benne vagy így szorosabban követed
opinál egy kis jóindulattal ford fej vál előnyös lenne, mert trendfordító alakzat...! Itt is gyenge, de a folyamat/trend a lényeg, nem kell tökéletes alakzatra gyúrni
Appeninn real