De gondold át józan fejjel a félre rakott eredménytartalékot amin irodaházat akarnak venni, meg tatarozni a B kategóriás ingatlanokat + hitelt fizetni kifogja osztani neked meg nekem.
Most a tőkés az eredménytartalékot nem fogja kiadni a kisbüfiknek, hogy örüljenek. MTEL, Nutex stb.-nél már bejátszottak mindent is, hogy ott maradjon a pénz ahol akarják.
....dehogy vagyok benne....lehet szerencsétek persze, meg is érdemlitek az elmult időszak kitartásáert.(én is fogok még benne pár kört futni, de most várom hogy az Akko is meglássa ezt a nagyszeru, ingyenes arfolyamkarbantartasi lehetoséget s ha már az igazgatosag tagjai bevasaroltak a napokban igy én is ma teleszivtam magam Akkoval)...s valljuk meg most nehezebb helyzetben vagyok Akkomban mint ti itt.....jelenleg.
Valószínűleg 2025-ben lesz valami apró. Hitelt kell fizetni, újra akarják tatarozni az ingatlanokat, meg ingatlanokat akarnak venni. A tőkésnek nem érdeke, ha jobban fial a pénze, hogy kiossza osztalékba.
Nem a megszavazás lesz itt az érdekes. Remélem kihagyják azt a játékot hogy el toljuk a kgyt.. ; s megszavazzák ... Csak ugye az egyszerű vevőket az érdekli mikor és mennyi osztalék lesz.. Ami azert nagyon nem egyértelmű ...
Elmegyünk egy közjegyzőhöz, leteszel 1 milliót te is, meg 1 milliót én is. Ha megszavazzák, enyém a 2 milkó, ha nem, tiéd. A vesztes fizeti a közjegyző díját is. Benne vagy?
Törölt felhasználó2023. 11. 17. 21:36
Nincs olyan ambíciója a cégnek, hogy megcélozza az
adókedvezményekkel is járó SZIT-státuszt, amire tekintettel persze
osztalékot is kellene fizetnie?A költséghatékonyság
javítása középtávon természetesen jól párosítható lenne a Szabályozott
Ingatlanpiaci Társaság minősítés megszerzésével, de az osztalékfizetés
kérdéskörénél figyelembe kell venni azt is, hogy az Appeninn a
továbbiakban is a növekedésre és az eredménymaximalizálásra kíván
fókuszálni. Ezért javasolta az igazgatótanács idén áprilisban, hogy a teljes adózott eredményt tartalékba helyezzük, és a jövőben is jövedelmünk újrabefektetését helyezzük előtérbe. szerintem .itt van még egy csavar a történetben-egy nagyobb üzlet.
Egyetértek, bár annyival kiegészíteném, hogy a fundás érték már most, így ahogy vagyunk, SZIT nélkül, meg jövőárazás nélkül is 7-800 Ft. SZIT-tel, meg azzal, hogy nagy valószínűséggel fog még ide jönni ez-az, akár nagyon komoly cuccok is... Nos, hát úgy bőven 1000 fölött a helye. Egyelőre igen, remélhetőleg december 13-án lépünk egy nagyot előre. :)
Appeninn real