A semmiből megjelent a titikzatos Hungary Cargo Airlines! A 2- es terminal közelében épülő parkolóház tervezése folyamatban van. A Relax parkoló 2000 férőhellyej várja a járműveket. A 167 szobás 8000 négyzetméters TRIBE dizájnhotel 2025 nyitással várja vendégeit. A várhatóan 300 ezer tonnás áruforgalom logisztikai és áruforgalmi épületeinek bővítése elkezdődött!
Mult héten azt gondoltam történni fog végre valami jó itt, de azóta esett 120ft-ot. Forgalom egy nagy nulla. Nézek most egy 10 éves chartot. 2017 augusztusi 215ft-ról 3 hónap alatt emelkedett a novemberi 1173ft-os csúcsig, aztán 2022 októberig 150ft-ra eset, közbeiktatva 3 bikacsapdát. Majd 8 hónap oldalazás után tavaly juniusban kezdett megint emelkedni idén februári 612ft-ig, és azóta ujra csak esik. Nem vagyok chart mágus, de ránézésre ez olyan mintha ismétlés lenne.
Hát ez nem tartott sokáig! Már megint mi történt?? Moderációs esemény történt "Attila1970k" felhasználóval szemben. Moderáció: Kitiltás a teljes fórumból A moderátor indoklása: Ennyi ebből elég volt
Egész napos forgalom volt 69370db, ebből 54884db volt 504ft-514ft között egyetlen másodperc alatt 14:10:13-kor. Ez az egész napos forgalom kb 80%-a volt, és szerintem ez egyetlen vásárló lehetett közel 28millióért.Múlt csütörtökön 16:25 körül volt egy 120ezer db-os, pénteken meg több 25ezer és 50ezer db-os vásárlások voltak. Lehet készülődik valami? https://www.portfolio.hu/arfolyam/koteslista/APPENINN
Beszél itt össze vissza arról, amit nem is tudsz! Honnan tudod, hogy nincs részvényük? Azért mert nincs a nevükön? ÓÓÓÓ 🤣🤣 Nekem legalább 10 évig nem volt a nevemen egy db részvény sem, de nem tartozik ide...
Mert,hogy te egy látnok vagy? Csak a rossz dolgokat látod, már előre tudsz mindent jövő májusig? Vagy depis vagy és mindenkire rá akarod ezt erőltetni? Hát nem. Mi bízunk a cégben és abban is, hogy az itt befektetők megtalálják a számításukat akár osztalékban, akár már jóval korábban árfolyam emelkedésben. Addig is szerintem valami hírnek jönnie kell, ami megmozdítja a spekákat is.
Miért nincs a vezetőségnek részvénye ? Mert tudják nem lesz oszti. Miért maradtak ki a 150 - 600 raliból ? Mert ők akkor is tudták nem lesz oszti. Azaz mire emelkedjen. Miért volt mégis 150 - 600 rali ? Mert a kicsiknek nem volt meg az infó az oszti elmaradásáról. A vezetésnek továbbra sincs részvénye.Mire utal ez ? Megmondom: továbbra sem lesz oszti. Lehet ettől függetlenül rali tavasszal ? Lehet mert a kicsik még reménykedni fognak. És jövő tavasszal ha nem fizet osztit , mi történik ? Nagy csalódás a kicsik végképp kiábrándulnak és eldobálják a papírjaikat. Ez a kép áll össze , lehet elgondolkodni.
Appeninn Holding Nyrt.