a nyomdában elég nagy piacnyerés történik, külföldön. Ennek megfelelően beruházások várhatók, ezért alacsonyabb az osztalék is. Köszönjük szépen az véleményedet.
Nem szeretnék nem ide illő részvénnyel foglalkozni, ezért előre is elnézést a topiktól! Matávot nem néztem mostanában, de volt valami céláram ott! Most nem foglalkozom vele! Ezekkel a trendekkel az a probléma, mint a Nyomda, Delta, stb., hogy egy darabig elemezhető. Ameddig "normális" kereskedés folyik! Amikor hírtelen meredek emelkedés túlmegy már a fibo 1,6 és 2,6-on érdemi korrekció nélkül, akkor ott "tuti" fundás dolog van a háttérben. Lehet egy felvásárlás/tulajdonszerzés, nem kimondottan befektetők veszik, bár nincs messze a kettő egymástól! Egy százalékos" tulajdonszerzésnél, veszik folyamatosan és az a cél, hogy a mennyiség meglegyen! (csak egy példa volt a sok lehetőség közül) Szóval a ta szerint, jelenleg abban a fázisban van a nyomda, ahol elmehet 3,6-os fibo-ig is tovább! Na de ennek meglesz a böjtje majd és nem szabad alá állni! Jelenleg a 2,6 környékén van és a piros madár sávjában, elvileg a fejével (max) bezárólag, kell egy korrekció! A korrekció viszont nem tudni mekkora lesz és ez a veszélyes! Amennyiben hasonló konszolidációs lesz, mint alatta a piros zászlónál, akkor még mehet tovább fel! Netán viszont kiáll a tartós nagy vevő, akkor szabadeséses pánik jön! Így szokott történni és még a lebonyolító b.cég, esetleg rá is játszik egy kicsit! Ők a haszonból élnek! 😃 Egyenlőre nem tudni, hogy mire a meredek emelkedés. Nekem nem árulták még el. :)) Aki benne van az tartsa, de beszállónak már magas és veszélyes, de nem biztos, hogy reménytelen nyerni vele még itt is!! ANY/W https://ibb.co/0GjX9GG
Matáv az szerintem évekig felfelé megy arra várni felesleges. A nyomdával bármi lehet azt nem ismerem. Az app is jó cég most kezd mocorogni. Majd tavasszal lesz benne tűzijáték mert kell hogy legyen azért vettem.
Ha szépen megkérlek, ránéznél az Mtel és ANY kettősre? Nem kérek beható elemzést ,csak véleményt: ezek sohasem fognak már lefelé mozogni? 😁 a Nyomdánál 29xx óta várom! 🤣
Köszi! Hogyan törik? hmm Hát darabosra, ha ráesik egy peremes valami, de lehetőleg papucsban kell lenni! Persze ahhoz is művészet kellett, hogy csak egy sérüljön meg, de így se érezni hogy melyik az, mert úgy érezni, h mind lüktet! :) A hab a tortán az, amikor a másik lábon is érezni a fájdalmat, ugyan azon az újon, pedig az nem sérült! Na akkor már fájdalomcsillapitó a menü!
Pattanás van, de meddig?? 😃 Ezért jó a támasz és ott venni.. hmm Sajnos ez nem az igazi támasz, van még alatta erősebb, ami egyben cél is (430-420)! Igazából nem tesztelném, de nem rajtam múlik... App/h1 https://ibb.co/qpGvpsf
Appeninn Holding Nyrt.