tudom, hogy tech fórumon kellene kérdezni, de hiába kerestem rá a google-ban, semmi érdemi nem jött... na szóval pár kérdés, rögtön az 1.: beállítom azon a buzzancs androidon a keresésben, hogy az appok közt keresgéljen, no és persze a keresőben is átváltottam google-ból az appokra... ezzel szemben hiába kerestetek rá egy adott szóra, nem jön fel semmi, mintha el sem indította volna a keresést, tehát még annyit sem böfög vissza, hogy pl. "0 találat" (csak sejtem, hogy nem talált semmit) van ettől normálisabb kereső is, vagy csak ennyit tud ez a vacak?
Akkor lehet, hogy még ott gond volt. A 4-es verzió (4.1.1) nem telepíthető minden telefonra, de azon működik a keresés rendesen. Mondjuk az se egy leányálom frissíteni.
ja, amúgy v2.2.2
eddig lusta voltam utánajárni, hogy a 4-es (ha jól emlékszem, az a legújabb) előnyei ill. hátrányai mik, így nem frissítgettem, a kindowsnál is utálom az auto update-et így szinte mindenhol letiltom :)
A kereséssel nem tudom, nálad mi a gond, de én ha beírok egy létező alkalmazást, akkor listázza.
Ami az ébresztést illeti, az alkalmazás az Óra, ahol be tudod állítani az ébresztést.
az is vicc, amit keresek rajta: az ébresztést/riasztást... nem találom ezt az appot, sem hasonlót. talán a hangok közt állítottam be, csak most nem találom, hogy ott hol... de most ki akarom kapcsolni a riasztást... hogy is kell? :)
Android
tudom, hogy tech fórumon kellene kérdezni, de hiába kerestem rá a google-ban, semmi érdemi nem jött... na szóval pár kérdés, rögtön az 1.: beállítom azon a buzzancs androidon a keresésben, hogy az appok közt keresgéljen, no és persze a keresőben is átváltottam google-ból az appokra... ezzel szemben hiába kerestetek rá egy adott szóra, nem jön fel semmi, mintha el sem indította volna a keresést, tehát még annyit sem böfög vissza, hogy pl. "0 találat" (csak sejtem, hogy nem talált semmit) van ettől normálisabb kereső is, vagy csak ennyit tud ez a vacak?