Játék? Egyszerűen nincs vételi oldal, nem veszi senki. Ennyi az oka, hogy kisebb darabbal le lehet verni. Aki akart bevásárolt, a tulajdonosok 90% felett vannak, úgyhogy az évek óta nyomott 'kiszedik a kicsik kezéből' meg 'kirázzák a gyengekezűeket' szövegeket el lehet felejteni. Egyszerűen eljött az, mikor hírre adják. Lezárult a deal, bejelentették, hogy 457Ft a papír fair értéke, persze, hogy nem lesz sokáig felette. Nem lehet itt sajnos nagy csodát várni, a konkrét új befektető előtt lehetett volna megrántani, de akkor nem érdekelt senkit a pappe.
Te meg az emelkedésben írogatsz, és mikor bőven 600 alá visszaverik, akkor némaság van... Meg az elmúlt években, mikor folyamatosan csurgott. Most, hogy kicsit felspekázták 600 fölé, az sem tűnik tartósnak. Én is örülnék, ha megindulna végre, csak ahogy leírtam már párszor, eljátszották már párszor ezt a hintát. Vételi erő megint nulla, és forgalom nélkül csorog lefele. Ezt csinálta évekig, lehet te erre élvezel, én ezt a befektetők sz@patásának érzem...
Amixa Aranyásók Nyrt.