"Az ALTERA Nyrt. tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy a Társaság 2012. július 11-i Közgyűlésén elhatározott társasági formaváltást a Cégbíróság a Cg.01-10-047350/18. számú végzéssel 2012 szeptember 3. napjával bejegyezte, így ettől a naptól a Társaság nyilvánosan működő részvénytársaságként folytatja tevékenységét."
"A PSZÁF-engedély decemberi megszerzésével a Budapesti Értéktőzsdére lépés újabb feltételét teljesítette az ALTERA Vagyonkezelő Nyrt. A tervek szerint ez év márciusában kezdd nyilvános forgalomba hozatal során, 2000-2400 Ft közötti áron, legfeljebb 1,25 millió törzsrészvényt bocsát ki a vagyonkezelő társaság."
link
link
"Amely Összevont Tájékoztató tartalmazza az ALTERA Nyrt. újonnan kibocsátásra kerülő, minimum 200.000 darab, maximum 1.250.000,- darab, egyenként 1000 forint névértékű, névre szóló, dematerializált törzsrészvénye nyilvános forgalomba hozataláról és legalább 295.000 darab, legfeljebb 1.345.000,- darab egyenként 1000 Ft névértékű, névre szóló dematerializált törzsrészvényének a Budapesti Értéktőzsde Részvény Szekciójának Részvények „B” kategóriába történő bevezetéséhez"
"A Kibocsátó kevesebb, mint egy éve működik, ezért nem rendelkezik lezárt pénzügyi évvel és auditált éves beszámolóval, ezt meghaladóan a Kibocsátó időlegesen a saját tőkéjét meghaladó mértékben fektethet részvényekbe, összességében a Kibocsátó részvényeibe befektetés kockázata az elérhető magas hozammal arányos, így a Tpt. 38.§ (4) alapján a részvény forgalomba hozatala a befektetők szempontjából a szokásostól eltérő kockázatúnak minősül. A jegyzés sikertelensége esetén a már kibocsátott 95.000,- db törzsrészvény technikai bevezetésére a jelen Tájékoztató alapján nem kerül sor."
Na tessék, ez ám a BÉT fejlesztés, sose volt ilyen papírom nekem sem, de ennek is csak a neve marad Altera, aztán már az sem. Hmm. Kár, hogy nem az Estet vették meg, mi? :))
Biztosan lesz, én is így gondolom. Mindenhol volt, mindig. Nem érdemes a
hisztiben beleugrani, érdemes talán kivárni egy kicsit. A hosszú
várakozás sokakat elbizonytalanít, és eldobálják. Majd akkor kell
összeszedni:)
Nincs. Korábban volt de kiszórtam 660nál és nem léptem vissza olcsóbban pedig volt rá lehetőség. Vennék, de holnap esélytelen lesz azt gondolom. Majd lesz valahonnan visszateszt, ha meg nem akkor ebből kimaradok. Nem tudom elképzelni, hogy holnap 520 felé venné az irányt. Hacsak a nagyok nem igy gondolják.
Neked van, Trump? Fogsz venni? Ha ez elmondható persze... Én eddig nem vettem bele, nem láttam perspektívát benne, egy veszteséges cég, nem csinál szinte semmit, aztán hipp-hopp 4x-es ár.... Most alátámasztják. Szép.
Igen. Az új részvények kibocsátása még hónapok, mert még lezajlik a kötelező vételi ajánlat előtte. Addig viszont az biztos, hogy mekkora a Wallis s milyen nagy számokról beszélünk.
A kerdes itt az lesz mennyi uj reszvenyt akarnak majd nyomtatni es milyen aron akarjak a piacra dobni.Viszont ez meg a jovo zeneje lesz addig is porogni fog a kereskedes.
Igen ez a baj, hogy a bennfentesek már 650-700 körül vehették, kérdés, hogy holnap ráöntik a piacra 900 felett vagy komoly rally lesz ebből. Spekáknak is ez lehet az új terepe. Gratulálok annak aki benne volt, én csak néztem mitől megy, most gondolkodok a beszállón.
Hát csak számoljunk utána: Opus 2017-es árbevétele 46 milliárd Huf s van összesen 325 millió darab részvénye. Wallis árbevétele több mint 70 milliárd huf (https://www.tozsdeforum.hu/tozsde/reszvenypiac/tozsdere-lep-a-wallis-92443.html) és jelenleg 4,3 millió darab részvény van. Lesz hígítás, olvashattuk akkor is sokszorosát fogja érni a cég (Wallis) a jelenlegi árfolyamnál. És az Opus a 9. legnagyobb tőzsdei cég árbevétel alapján. Így az Altera (amit mostantól tekintsünk Wallisnak) viszont 6. legnagyobb lesz: https://www.portfolio.hu/vallalatok/itt-a-nagy-bejelentes-magyar-tozsdei-cegbe-szallt-be-a-wallis.283668.html
Altera
"A PSZÁF-engedély decemberi megszerzésével a Budapesti Értéktőzsdére lépés újabb feltételét teljesítette az ALTERA Vagyonkezelő Nyrt. A tervek szerint ez év márciusában kezdd nyilvános forgalomba hozatal során, 2000-2400 Ft közötti áron, legfeljebb 1,25 millió törzsrészvényt bocsát ki a vagyonkezelő társaság."
link
link
"Amely Összevont Tájékoztató tartalmazza az ALTERA Nyrt. újonnan kibocsátásra kerülő, minimum 200.000 darab, maximum 1.250.000,- darab, egyenként 1000 forint névértékű, névre szóló, dematerializált törzsrészvénye nyilvános forgalomba hozataláról és legalább 295.000 darab, legfeljebb 1.345.000,- darab egyenként 1000 Ft névértékű, névre szóló dematerializált törzsrészvényének a Budapesti Értéktőzsde Részvény Szekciójának Részvények „B” kategóriába történő bevezetéséhez"
"A Kibocsátó kevesebb, mint egy éve működik, ezért nem rendelkezik lezárt pénzügyi évvel és auditált éves beszámolóval, ezt meghaladóan a Kibocsátó időlegesen a saját tőkéjét meghaladó mértékben fektethet részvényekbe, összességében a Kibocsátó részvényeibe befektetés kockázata az elérhető magas hozammal arányos, így a Tpt. 38.§ (4) alapján a részvény forgalomba hozatala a befektetők szempontjából a szokásostól eltérő kockázatúnak minősül. A jegyzés sikertelensége esetén a már kibocsátott 95.000,- db törzsrészvény technikai bevezetésére a jelen Tájékoztató alapján nem kerül sor."
link