Ha van profi TA-s: ez a Fej-vállak mennyire valós (nem emelkedő trendben alakult ki)? Mert ha az, és töri a nagyon erős támaszt (egyben nyakvonalat), akkor ... le sem merem írni (annyira elképzelhetetlennek tűnik)!
Kösz az érdemi választ, ha van!
Törölt felhasználó2009. 03. 07. 16:28
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2009. 03. 07. 15:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
szerintem most fog elindulni vastagon
szép jövő áll a nyomda longosok előtt.
Az előbbi módon nem megy, így bemásolom a meghívót:
Kedves Tőzsdéző!
Amikor két éve az Állami Nyomda menedzsmentjét láttuk vendégül a Klubban, nagyon hasonló helyzetben voltunk. Kiváló gyorsjelentést követően beszélt a cégvezetés a társaság jövőképéről, növekedési lehetőségeiről. Ezt követően elszabadult az árfolyam, amely szintén hasonló szintekről indult akkor, mint most. Az biztos, hogy a Nyomda a BÉT legjobb fundamentumokkal rendelkező vállalata a mostani gazdasági környezetben (zéró hitel, komoly készpénzállomány, biztos vevői bázis, exportvezérelt növekedés). A kérdés, hogy mi várható ezután, és persze, hogy a történelem ismétli-e önmagát? Február 19-én erről kérdezzük a menedzsmentet.
A „Cashline sztori" a héten szintén a gyorsjelentésekkel foglalkozik. Mit gondolnak a Cashline elemzői az OTP, a MOL, a Richter és az MTelekom teljesítményéről, kilátásairól?
Ha túl korán vettél részvényeket tavaly, és meg akarod tanulni mikor, és hogyan érdemes beszállni, akkor gyere el Hétvégi Tőzsdeszemináriumunkra március 21-22-én. Megéri!
A héten Gáspár Gábor helyzetelemzését hallhatjátok a részvény-, és devizapiacokról. Egyre szűkölő sávban mozgunk, amiből hamarosan ki kell valamelyik irányba törnünk.
Ezért kiemelten ajánljuk Virtuális Elemző Központunkat mindazoknak, akik idén sem akarnak lemaradni a jó be-, és kiszállókról!
Az előadás helyszíne: Corner Rendezvényközpont
Időtartam: 18-20h
Belépődíj: 3.000 Ft (regisztráció nem szükséges)
Sok szeretettel várunk:
Kutas Gábor, Gáspár Gábor, Gede Balázs
www.tozsdeklub.com
A Tőzsdeklub kiemelt támogatója: Cashline Értékpapír Zrt.
Ha már a tőzsdeklubos fiúk (nagy tudású, tapasztalt rókák) is ezt valószínűsítik, akkor ... (A Nyomda fundás jellemzőiről jómagam is többször írtam amíg értelme volt, amíg nem silányult el a fórum.) link
Állami Nyomda