29000-ről 800 pontot erősödött pénteken, a 30000-hez képest pedig esett 200-at. Teljesen világos, hogy a 200-as esés a mértékadó a 800-as emelkedéssel ellentétben, és az irány adott. :) Miért is?
Jo reggelt mindenkinek. Gyors raneztem a 180 es 360naposra... hat szepen alakul mind a ketto. A 180napos most 26 625 es a 360napos is mar 24 494... rovid hetunk lesz es a maival egyutt mar csak 4napja maradt az embereknek split elott bevasarolni... kivancsi vagyok, hogy milyen hetunk lesz :-) 28,2re par nappal a split elott en nem varom, de mint tudjuk, ez a tozsde, barmi is lehet...
Igen, én is örülök, kiment a pakk 30k-n. :) A végére már alá is zárt, sok lett volna neki 30-on zárni, az irány adott, úgyhogy 28.2k körüli a visszaszállás, ott újra a fedélzeten leszek. ;) Most jön majd a "sose lesz megint annyi", "már nem szállsz vissza", de ahogy az előző jópár esetben is engem igazolt a papper, most is így lesz szvsz. Hullámlovaglásra fel. :D
Az opi hívő az a másik Peti volt. Volt opim skalpolom olykor, mostanság is. Konzumot jobban forgattam. De a legjobb a 4IG volt, abban sokat csücsültem. Akkora térve elég altatós lett, türelem játék. Bár tavasszal nagyon jó hullámok voltak azok most kimerültek. Lassan úgy gondolom valamit kellene durrantani és ennyi idő után nem a gatyába szerintem.
Akko Invest