Nem vagy tisztában vele hogy kicsoda is AGY és pl.: milyen céget adott a Wingnek az Elitur Invest Zrt-n (akkor 7 hónapos fiatal zrt volt) keresztül (segítek régi neve: Strabag Property and Facility Services Zrt.). Ha ilyen cégek esnek ki AGY 2 hónapja alapított cégei mögül, akkor maradjon AGY és ne hozzon befektetőt, mert megvagyunk új tulaj nélkül is (persze majd ha látjuk a számokat). Addig is akár az optenben a régi nevén: Strabag Property and Facility Services Zrt. új nevén: NEO Property Services Zrt. nézd meg a számait, mert nem rossz (főleg ha hasonló kaliberű cégből 3-4 db-ot összefogna AGY).
Nem gondolod, hogy biztosra könnyű lenne játszani? :-) A tájékoztatóban leírták, hogy még az is előfordulhat, hogy változik a tulajdonos (esetleg...) Természetesen az is lehetséges, hogy neked lesz igazad. Még van olyan 330 napom, hogy megnyerjem vagy elbukjam a fogadást :-)
Mert ha nem ugrálnál, hanem nyugton maradtál volna, akkor nem +4%+5%+5%+2%-od lenne hanem alapból +35% vagy még több. (Ha mondjuk 18K-ról tartanád, +65%-ban lennél. Talán akkor jelentél itt meg először ebben a papírban, de ezt annyira nem tartom számon.)
"mert nem tűnik úgy, h itt komolyabb emelkedés lesz" Igazad is van! Ha úgy tűnne mindenkinek akko most te sem vehetnél éppen 29800 forintért :-) Egyébként meglehetősen ritkán szokták közleménybe kiadni, hogy Hé emberek! Itt komoly emelkedés lesz :-)
Azt nem értem ezt miért nekem írtad, aki pont a pár százalékos hullámokat lovaglom meg, és nem várom egyáltalán a többszörözést. Pont azon is gúnyolódtak rajtam, hogy 30k-n kiszálltam, mert úgy volt a biztos 4-5% a zsebben. Igen, a 35% szerintem is szuper, van aki végig üli, én meg a hullámok által keresek rajta. Szóval szerintem pontosan értem, amit írtál.
Ha jobban figyeltél volna "hullámlovaglásra" a papír január és februárban volt alkalmas. Akkor voltak benne a nagy hullámok. Márciusban a hullámok csökkentek (de még jó volt), áprilisban a spekák ki lettek szorítva és a "hullámlovaglás" megszüntetésre került. Nincsen baj a hullámokkal, mindennek megvan a maga ideje, most szerintem nincsen szél, a nyugalom jelenleg jobban kifizetendő mint az ugribugri "hullámlovaglás", de hát mindenki maga dönt (hála az égnek).
Akko Invest