Hát ezzel nem igazán értek egyet. Ha így gondolod akkor minek vennél mondjuk 29K-n részvényt? (mert szeretnél:-) hiszen lesz akko lejjebb is!? Egyébként olyan részvény nincs amelyik mindig csak felfelé megy és sosem esik vissza! :-)
Igen, a saját pénze, de ha pl. egy 1 milliárd értékű céget 5 milliárdért vesznek meg tőle? A 30k-s piaci árfolyam mellett 8k-ért megvett rv-ek után ez már meg sem kottyan.
Szerinted akinek Akko részvénye van az mind az a türelmes, "sosemadom" el fajta? :-) Elhiheted, hogy vannak köztük "türelmetlenek" is. Szoktam néha a türelmetlenek fejével is gondolkodni :-)
A valodi haszon ugy kerul hozza? A ceg adasveteleivel? A sajat penze van a cegben... akkor igy pont 0ra jonne ki 😂 mert a sajat berakott penzet fizeti ki sajat maganak...ugy ismered Adamosit, mint aki ingyen dolgozna? Mert en nem... 😂
:DDD okosabb maradtál volna ha csendben maradsz... törzstőke emelés lezárása saját részvények rendezése, split stb.. ezeknek szerinted mennyi idő kell? nem az it múlik, hanem a bürokrácián...
Látod csak bejön, hogy mindig visszaesik... ;) De most már legalább látszik az oka. Az, h a 10k körüli átlagárú részvények AGY-ál vannak, az majd annyi lesz, h az új tulaj OTC-n átveszi tőle... Ez csak aprópénz lesz, a valódi haszon a háttérben kerül most Ádámosihoz a cég adásvételek közepette. Ügyesen csinálták, le a kalappal.
Viszont abban igazad van bár nem írtad le csak gondoltad :-) hogy amennyiben sokáig húzzák még a rétes tésztát az nem lesz jó hatással az árfolyamra rövidtávon. De legalább újra vehetsz! :-)
Csak 200 forinttal lejjebb vártam "bölcsességeid" :-) Szerencsénkre ritkán jönnek be a (női) megérzéseid ezért ízlelgesd csak inkább azt a megszólítást:-) Mellesleg AGY nem az a jótékonykodó típus de a részvények több mint fele "nála" van...
Igen, esélyes ez alapján, hogy nem az AW-s részvényár emelkedés lesz a kifizetés, hanem háttéralku. Úgy van vele Ádámosi, egyszer már jótékonykodott a kisbüfikkel, de ez nem a Máltai. Paci, úgy érzem kezdhetem beleélni magam az új megszólításomba. ;)
Akko Invest