Megfelel a BUX kosar elvarasoknak a papir mar most is... gondolom ezert... de igazabol ahogy Nyeretlen irta, egyiknek sincs sok jelentosege sajnos, mert nem kepez valodi forgalmat, felhajto erot...
Meglesz sztem is mind a kettonek... OTT1 eseteben nem tudom mi lehetett a gond... Akko meg ures jelenleg, az inkabb ciki lett volna, ha bekerul mar most
Egy ures ceg eseteben a BUMIX kosar is meglepo... ciki lenne, ha BUX kosarba beraknanak egy ures ceget... eleg komolytalanna vallna a BUX kosar... sztem kb ennyi lehet a mogottes dolog. Amint lesz uj tulaj es valos funda a cegben siman be is rakjak majd es bekerul majd a premium kategoriaba is... ugyesek fiuk, megoldjak 😉😊
Nagy a valószínűsége, hogy éven belül az OTT és az Akko is a BUX index tagja lesz. Nem mintha számítana :-) Egyedül az MSCI indexbe kerülés generál komolyabb vételeket de az még odébb van :-)
" 2. 2019. szeptember 23-ától a BUMIX az alábbi 18 részvényt tartalmazza: 4IG, AKKO Invest, ANY Biztonsági Nyomda, Appeninn, AutoWallis, BIF, CIG Pannónia, ENEFI, Futuraqua, Graphisoft Park SE, Masterplast, Nordtelekom, OPUS GLOBAL, OTT1, PannErgy, SET, Takarék Jelzálogbank, Waberer’s. " Nem kerult ki... arrol szol, hogy bar megfelel a kriteriumoknak az Akko es az OTT1, de a BUX kosarba nem rakja meg be...
Hatalmas porges lehetett ma... nem is nezem mar a kereskedest, teljesen folosleges... ha van lenyegi info az a bet oldalan ott lesz, addig tok felesleges neznem 😊
8mrd ingatlan vagyon a befektetői tájékoztatóból jön ki? (Nekem sajna nem volt időm utána nézni, elhiszem, a 4 mrd cash az valahogy nekem is ennyire jött ki, amíg számoltam, hogy srvkből mennyi mehet be.) Szóval az Akko nem is olyan drága, mint az optikai tuning mutatja :)
Akko Invest