A nap végen rádobtak 900 darabot a 20200-as vevőre. A többit intézték a beszari kicsik. Tipikus. Én is lúzer voltam most. 22k-n vettem de szerencsére nem túl sokat.
Ez engem is lelombozott, hogy egy felső limitet szinte nullára visszatesznek. Az sem lepne meg, ha holnap újra 18-19k lenne a kereskedés.
Törölt felhasználó2019. 03. 06. 20:03
Sztem teljesen jók vagyunk. Az irány jó, van erő a papírban, sokan eldobálják akik vettek múlt héten, van kis leszorítás is benne tudatosan, lehet h jön még hír is, de a sztori változatlan.
1 h chart itt bejeloltem neked a meteszespontokat mikor a piros vonal (tenkan sen) metszi a kek vonalat (kijun sen) piros nyillal mikor csokken es zold nyillal mikor emelkedik az arfolyam a metszes utan. https://www.tradingview.com/x/fRy6Ax07
neha elmegy a hang az elejen de ne tekerj bele nezd vegig.....annyi,hogy nalam a charton a tenkan sen vonal piros szinu a kijun sen pedig kek szinu de egyebkent ez a helyes beallitas.
Ez a gyertya elég gáz. Még mindig rezeg a léc rövid távon sztoritól eltekintve. Erről a 20200 forintról fordult le többször is, ma ezen zárt. Iszonyat forgalom volt, holnap meg kéne erősíteni, tovább kéne menni. Nem tudom mennyit öntöttek ma és mennyit vettek, szarakodott a netbroki.
Hát ez napon belül nem volt túl szép. Mondanám, h érthetetlen. De AGy nem hiszem, h a 18k-hoz képesti 10% hozamért szállt volna be több száz misivel a papperba. Lesz ez még szerintem idén 30k is! ;)
Ma csak telorol neztem a kereskedest, néha. Gondolom valami oka van hogy vissza lett terelve az arfolyam ujra 20K-s szintre. Majd kiderul. Bár már erre a hétre eredetileg nem vartam volna hirt, de lehet hogy még is lesz valami. Tovabbra is ugy gondolom hogy nem mi kicsik iranyitunk hanem fönök termeszetesen.
Akko Invest