Már nem foglalkoznak vele, de ott is szerintem megcsinálták annó, vagy legalább is Zipfer kolléga által küldött linkben is szerepelt a cél: " 70 milliárd forintos árbevételével az Altera a BÉT-en jegyzett vállalatok meghatározó tagja lesz, és célja, hogy részvényei bekerüljenek a BÉT Prémium kategóriájába és a BUX indexbe." Itt most kicsit előbb csinálták ezt meg.
Valamiert csak csinaltak ma is egy 50millas forgalmat, indexben mar bennt vannak, miert csinaljak meg mindig? Wallisnal mar pl nem foglalkoznak ilyennep
OFFNa ha a Wing, akkor bukok egy Blue Labelt és életem végéig hallgathatom a jude kopasz könyvelő dicshimnuszait, hogy Ő megmondta ez az 1-es lehetőség, ezt nem feltétlen akarom. (Bár ha Wing és korrekt a beárazás akkor valószínűleg 4 napig csak Blue Labelt tudunk inni és nagyon részegek leszünk és némi aprót is kersünk.) Lehetne a 2-es is, hogy Veres érdekeltségek (ha már annyi jó cége van, valamit csak tud a kalapból húzni) jönnek be, ugyan úgy korrekt beárazással, de nem a Wing. Akkor Én tolhatom a tömjénező szöveget neki, bár akkor is berúgunk csak nem Blue Labeltől, hanem szerintem szimpla Single Barreltől. Szóval ez nálam egók harcáról is szól.
Akko Invest