Vagyunk itt egy páran akik nem hogy -2%on sem adták de a márciusi mélypontban sem, hanem bővítettünk. Kb 0-as zaró lesz. Rázzák a fát le kell potyogni sokaknak. Most kapott figyelmet a papír, sokszor eljátszották már ezt.
Szívesen, visszatérve itt nincs főnök, itt Jani van! Metis, AGY reméljük hosszú távon gondolkodik és marad, nem lenne jó ha a pakkjából közkéz lenne, maradjon csak biztos kézben, vagy menjen át tőzsdén kívül Jellinekhez. Engem amúgy az érdekel h Ádámosi ha ingatlanba fektet akkor mibe fektetne ehelyett, tud sokkal jobb olyan tőzsdei ingatlan befektetést ahol ekkora befolyása van, mert nyilván 10%-al sem megkerülhető!
Olvasd vissza a 2 év közleményeit és lehet össze áll neked is a kép, hogy AGY szállítja az RV-ket veresnek. Ugyan úgy mint az előző 2 cég esetében. Semmi bonyolultság nincsen ebben.
Köszönöm az infót, Én ezt tudom mert (2019. március 22. volt róla közlemény hogy 74%-a a Moon-nak ment az Akkoba), meg a többség is hidd el.....De jobban jársz ha optenben címlista alapján és megnézed a Lejtó 17 alatti kb. 50 céget. Mert hasonló felfedezésre fogsz jutni, vagy Agy, vagy Veres érdekeltségek. A szokásos ügyvezetőkkel.
Akko Invest