Viszont ezzel a papírral mindig csak kerestem, sosem buktam vagy ültem nagy bukóban, szerintem elég kiszámítható volt, még AKKO kora előtt is szerencsém volt vele
A cég jó , az eredmények brutál jók..de ezt most ne nézzük. A Wing , a felvásárlás , a már nyilván lezsírozott üzlet miatt miért vártok emelkedést, meddig stb stb
szerintem a 2024-es EPS az 60 FT fölött lesz - BVPS pedig 310 Ft lesz kb
csak a NEO tavalyi, egy AKKO részvényre jutó eredménye 70 Ft volt (2,34Mrd Ft)
nagyon komoly fejlődési lehetőség van még a NEO-ban, ha újraindul az építőipar
szvsz, ha a kötelező vételi ajánlatot tevő nem kap elég részvényt az ajánlatban, akkor zárt körű tőkeemelés következik a minimum áron, ami most 282,84 FT / rv - vagy apportos tőkeemelés lesz vagy KP-s - ha apportos, akkor annak közvetlenül eredménynövelő hatásúnak kell lennie, ha pedig KP-s, akkor abból venni kéne valami eredménynövelő dolgot :-)
persze gondolom az egész kötelező vételi ajánlat le van beszélve és a többi nagytulaj eladja neki a részesedését
ilyenkor azon mosolygok magamban, hogy mi itt találgatunk és közben az egész forgatókönyv egy évre előre meg van rajzolva :-)
Igen ez oké, az eredmènyek miatt már rég nem itt kéne lennie az árfolyamnak. Valószínű , hogy nem véletlen volt lenyomva, nyilván akkor Veres miatt itt is úgy láttam , mint a Wallist, hogy vergődik és sehova nem megy ahova kéne.... Wing miatt kérdezem, hogy mi a várakozás? Mert 60 Ft-tal már magasabb az árfolyam , mint az ajánlat volt. Porszívóznak akkor? Vagy speka volt ez megint , függetlenül , hogy a cég nagyon jó
EPS 27,7 ft/ félév és az eseti megrendelések miatt az utána lévő félév még erősebb lehet, szóval olyan 60 forintra lehet számítani éves szinten...(vagy többre)
Kicsit utána olvastam egy két dolognak, nyilván nem lett elfogadva a 266 Ft ajánlat a Wing-től.... Mit vártok most? Mire számítotok , miért kéne az árfolyamnak emelkednie?? Nyilván a cég az jó. Köszi a válaszokat
Akko fórum