Valóban! Ennyi időm nem volt átolvasni! Köszi, de végülis tök mind1, amúgy se tűnt egy jogkövető, értékteremtő figurának a róla/vagy cégéről megjelent jogerős ítélet/ek alapján..., szóval az elvesztett "érték", valójában nyereség!
Take it easy! Ez az Adámosi féle story se tudom honnan jött, hogy ő ad el... Jelentési limiten van lefele, erről is lesz hír, ha így lenne... Jelenleg a BÉT honlapján a tulajdonosi struktúra és arány is változatlan! Az elmúlt időszakban közzétett közlemények aprópénzre váltása csak most kezdődik! (lehetséges apport, vásárlás, tőkeemelés, srv, stb.). Most sok itt az ismeretlenes, de mind pozitív, nem is beszélve arról, hogy a cég egy pénzgyár, szóval...
Köszi farkasfu! Okosabbak még nem lettünk, ki adott el/lehet nem is fog, idáig csak fejléc csere. Szerintem most nagyobb horderejű dolgok készülnek. Meglátjuk.
Szerintem több fog annál történni, hogy Mevinvest 33,1.% lett, (nem adott el senki - ezt már úgyis tudja mindenki, gondolom AKKO-nak is megküldte a Wing...,) esetleg valakié csökkent (az ismert nagytulaj magánszemélyé, vagy valaki más adott 5% alatt). Ha ilyen egyszerű lenne, már csak fejlécet cserélnének, de itt tulajdonosi tulajdon-arányok változása is van, plussz a mögöttes célok, amikre csak spekulálni lehet... Sok nyerőt mindenkinek, remélem gyorsan kiderül és pozitív lesz!!!
Akko fórum