Lehet csak a vezérlőbe üzen, hogy így nem lesz bizalom. Komolyan, nem tudom mi a célja. Mindenesetre gyatra a forgalom, meg az arra adott reakcióhiány is érdekes.
Szerintem pont akko(r) fog beindulni amikor nem számít rá senki. Leverni nem tudják ennek lehet egyedül örülni, amúgy 307-es árfolyamat álmodtam egyik nap, hogy a semmiből felugrott. :D Szerintem elképzelhetitek, ha már a semmiből egy ilyen álmom jött miben vagyok az akkoval. :D
Remélem, ma már megindul, mert az ajánlati könyv elég csúnya, így nem fog visszaépülni a bizalom. Kezdhetnék azzal, hogy megosztják a jelentést és a javaslatokat délelőtt. Már csak azért is, mert ha 04.02-án réssel nyitna, ez visszatölti, az tuti...
"A reálgazdaság olyan szektoraiban, területein fektet be, ahol jelentős alulárazottságot, és/vagy nagyon jelentős kockázat mellett kiemelkedő hozam lehetőségét látja. A befektetési stratégiát az AKKO Invest Nyrt. Igazgatósága alakítja ki és hajtja végre. " Bízni kell az IT-ben .Együtt sírunk-együtt nevetünk, godoltam én mikor ide beszálltam, de hamar rá kellett ébredni, hogy csak mi kisbüfik sírunk, a vezetés már halálra röhögte magát. Ez van , mikor a fax rosszabbik végén állsz.
Miért nem lehet írni a tervekről. Ha ennyire nem érdekel senkit/bár sztem ez nem igaz, legalább a saját honlapjukat használnák. Remélem nem mondtam ezzel újat... Komolyan, meg is írom helyettük, ha nem jut rá energia. Mikori is az utolsó cikk?
Akko fórum