Lehet megtörténik a csoda és végre megindulunk? Akko(r) hajrá!! Kíváncsian várom mi történik itt, mert a héten tegnap is és ma is végre életjeleket adott. Csatlakozom az előttem szólókhoz: vagy hír lesz vagy most végre rajtunk a sor.
Mínusszal ne foglalkozz. Már lejátszottam vele. Nagyok nála a gondok, de pont ezért nem veszi magára mert nem fogja fel. Hanyagold. Nekem már hiányzik, ha nincs köztünk. :)
köszi Pali s már megvan a következő célpontom is.De ezt meg a rakat opusszom megtartom, megnezeem mi lessz.Jó csomó otp-t adtaamm el,, de még van 12edarab, lehet ha megjovok a presszobol akkor ezt aa maraadekot meg eladom.
Nem kell hozzá atomfizikusnak lenni, hogy lássuk nagyon-nagyon alulértékelt. Az eredmények meg a küszöbön és lassan kopogtatnak. Az idő meg fogy, a vonat meg nem vár.
a kedves mínuszolómnak írom, hogy mindenkinek jót szeretnék - azt kívánom, hogy a következő emelkedés után ne essen ide vissza az árfolyam - remélem így már érthető
Ezek a nagy belevételek nem véletlenek, vagy lesz valami hír, vagy bennfentesek, akik látják, hogy a nagy eladó befejezte. Kifejezetten jól néz ki most.
Akko fórum