Huh! Nagyban tolod! Sok szerencsét! Én nagyon kevés rv. és nagy pénzben. De bízom magamban, +ban vagyok, megtehetem. Mindíg hiszek abban, amibe belekezdek/fogok. Ez máshogy nem is megy!
Van 3500-am 275-ről. Az a legmagasabb vételem. Az sem volt drága hosszú távon. Az átlagomat kicsit feljebb vitték a 239-275 közötti vételek, de még így is kb 225. Ha máshol adok el, AKKO itt még bővítés ezen a szinten.
Köszönöm! A diverzifikálással nincs gond, 28 különféle részvényt, certit számoltam hirtelen össze :))) Mondjuk a certik tényleg csak nagyon játék pénzzel, tanulási szándékkal mennek.
Mindenki így kezdi, csak az igazán kiváltságosok nem! Sok sikert! Vagy felteszel mindent 1 lapra és lehet sokáig ülsz bent, vagy diverzifikálsz! Neked az utóbbit ajánlom!
Nagyon kicsi hal vagyok hozzátok képest :)Erősen ismerkedek a tőzsdével, pár hónapja kezdtem el foglalkozni vele és 1-2 évet szánok arra, hogy kitapasztaljam egy kicsit hogy működik. Ide max 1M-et szántam, ahhoz hiányzik még kb 250e Ft. 238 az átlagom.
Sztem már itt se sokáig! Mi a cél? Napizni már nem lehet, kiszámíthatatlan a mozgása. Nincs mögöttes eredmény?: De!!! Vajon miért tartják itt? Vásárolnának, csak nincs mit :). Nem is lesz! Mert a maradék is elfogy... Már más is veszi!!!
Hova vinnék le? Mondjuk 100-ra? Akkor 3 milliárdért meg lehet venni a céget? Azaz 400-500 millióért a forgó részvények armadáját? Na akkor ők kereshetnek más munkahelyet :). Ezt lejjebb már nem lehet tenni. Gyakorlatilag lehet, csak nem érdemes...
Ezen a héten 238-as hordokat meg kell venni...a 240-es is jo.Ilyen alulértékelt részvèny jelenleg nincs a bét-en....a nyomás amennyiben vmi adasvétel van s ez szerintem 220...nagy lesz....lehet ennek vége is....azért.mègis csak furcsa hogy nagy erök nyomták a 220-as szintre honapokon át.....kiderül...ha szerencsénk lesz akkor szuper...de itt még ndm szorulunk be...mert ez itt..ezen a szinten eladhato..
Ritkítom rendesen. Sok nem forog. A játszós pakkot csak drágábban tölthetik vissza. Spirál lesz. Sztem a folyamat elindult egy nagyobb tétel kivételével. Valaki TA-nak hívja, én máshogy... Mindenki abban hisz, amiben akar...
Akko fórum