Nemzetközi hatásra már a nyitás után kedvezõtlen folyamatok bontakoztak ki a hazai részvénypiacon, de a hangulatot csak a devizahitelek végtörlesztésével kapcsolatos javaslat papírikázta fel igazán. A bankszektorra óriás nyomás helyezedik, az...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=155092
Eladó viszont volt,amit a vevők folyton felszívtak.
MInt pl én is.
Limitnél aznapra nem éreztem túl nagy kockázatnak,mindenképp bíztam a nap végi shortzárókban.
Én ilyen szinten nem értek hozzá, de tény, hogy nem egész 15% -nál kb . 4 milliárdért adtak el úgy, hogy a könyvben vevő nem volt. Valaki magyarázza meg nekem , legyen szíves.
Délutánra túladták amennyire lehetett a 15% limitnél. Túlreakciózták, ezt a 180 ft os lehetőséget nem olyan sokan tudják igénybe venni.Erre új forinthitelt felvenni, nem tudom.
szvsz várd meg vele azt a bejelentést, ami a fityiszéktől jön majd, és valami olyasmi lesz benne, hogy mégsem így gondolták... ha nem lesz ilyen, akkor nehéz lesz eltalálni az alját, de nagyon lent lesz, az biztos
Törölt felhasználó2011. 09. 09. 19:43
Marha nagy ötlet, hogy kinyírjuk a bankokat, így legalább megyünk vissza a középkorba. A nem fizető adósok túlnyomó hányada azért nem fizeti a hitelét, mert nincs állása, nincs jövedelme, sem megtakarítása. Ha már a "kedves vezető" elhatározta, hogy egy millió munkahelyet teremt, akkor miért nem kezdi azokkal az emberekkel, akik állástalanok és hitelük van. A közcélú foglalkoztatás keretében ki lehetne dolgozni egy olyan konstrukciót, amelynél a melós kapna egy olyan fizetést, amelyből a kifizetés során automatikusan levonásra kerülne a hitel egy része vagy egésze, a fizetés fennmaradó részét pedig megkapná a melós. Persze nem azt a 36000 ft-ot, mert az arra sem elég, hogy az ember éhen haljon. Ha nincs munka, nincs fizetés, nincs hitel, akkor nincs kereslet, nincs fogyasztás, nincs adóbevétel, tehát nincs semmi, legfeljebb a lottó ötös.
Az fix, hogy a délelőtti bejelentést megelőző eladásokban sok fideszes képviselő is vastagon benne volt. Aki legalább is ért egy kicsit a tőzsdéhez, biztos.
Agyonütötték az OTP-t: 15%-os zuhanás
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=155092