lassan el kéne nevezni ezt a válságot valami hangzatos névvel , mint pl "orosz válság", hogy lehessen majd sztorizni róla, valami egyetemlegesen elfogadott névvel amirõl mindenki tudja mirõl van szó :)
.......mindenki vegig vette az esest,ahelyett,hogy most vennenek eloszor.Robbaj11 allitasa volt,a phyl topicban.Erre valaszoltam en!Mert hulye azert nem vagyok:-)
.....Én a mai nappal kiszáltam az aktív tőzsdei kereskedésből, mert elfogytam végleg...
Ma még vettem 50K-t, de tovább már nem megy!!!
Ennyi volt, tartom..
2012-ig tartom, ha addig sem lesz meg az opciós pont első pillére, akkor hallani fogtok rólam:((((((
.....mindenki vegig vette az esest,ahelyett,hogy most vennenek eloszor.Akkor nem itt lenne az ar,ha jegyzes es negyedeles nem lett volna nem lenne ennyi reszveny forgalomban,Tehat elado papir se lenne,ha mindenki egyszerre vasarolna kiakadna minden nap felfele.De ne aggodj nemsokara ez is megtortenik.....
Minden csoda 3 napig tart.
OTI 3 nap alatt 30%-ot esett.
USA lekamuzta a zárót, szokásos átlátszó manipula.
Szvsz gap up, ha japók is leveszik mi a szitu illetve koriznak a mai -10%-ról.
Ma túllihegtük az esést, ezért észak.
harlem
Ez annyira hihetetlen, tényleg nem gondoltam, hogy idáig lemegy az árfolyam. Most már az 1 Ft-ot is el tudom képzelni ami nem baj mert legalább javítani tudom a beker áramat. Őszintén, 10 Ft felett biztos nem higítok. Na mindegy a lényeg, hogy az éves gyj hozzon 200-300 millió nyereséget. Elvégre egy fordulóponton lévő vállalatról van szó a jelek szerint.
yahoo
a topicozó utolsó hozzászólásai: