"Neked is BB, érezd jó magad.
Ugyanakkor felhívom mindegyik személyiséged figyelmét arra az apró de nem mellékes körülményre, miszerint amit Gazdinak írtam.....,
Re: genesis lett Elözmény válasz erre 11:42
ki mondott itt logikát??? Itt csak te logikázol...:-)
Fel fog menni és kész...:-)
Lehet, hogy először le, de majd aztán fel. Nem mindegy???
Pont ez a szép ebbe...:-)
evelne2
Re: genesis lett Elözmény válasz erre 11:39
értem hogy nem érdekel snkit de akkor meg ne hozzatok logikus következtetéseket egy logikátlan papírról.
Cefa
Re: genesis lett Elözmény válasz erre 11:36
Cefa Kit érdekel???
volt már ez 4000 is még novo...
Akkor se volt másképp!
evelne2
Re: genesis lett Elözmény válasz erre 11:31
Csak annyit mondok a Novotrade ról vagy genesis ről nekem mindegy hogy többször kifejtették gazdasági műsorban hogy komolytalan egy papír. Semmi nem biztos mindent csak feltételeznek hogy így meg úgy lesz. Például még az a telek sincs a tulajdonukban ahová akarják a napkollektorokat telepíteni meg ilyenek.
Cefa
Semmi ok a pánikra.
Volt pár kisbefektető, aki megijedt és eladta pakkjait, de be is álltak vételre egyesek és be is gyűjtötték az eladott részvényeket!
Aki most eladja, az nagy butaságot csinál
2.) Genesist főleg annak érdemes venni, aki nem rövid távra, 1-2 hétre, hanem közép- és hosszabb távra tervez! 10-20 évig biztos!!
Szerintem nem kell aggódni semmi miatt.
A távolabbi jövő még odébb van!
"A jövő év nagy történéskeet hoz majd a Genesis életében!
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 2007-es év a Genesis éve lesz!!
Bár szerintem a 2008-as is!!! "
"Sziasztok!
A mai nap forgalma elég magas volt az előző napokéhoz képest!
Kijött valami új hír?? Volt eladó is elég sok, viszont vevők is akadtak bőven! "
"Huh, de szerencsés vagyok. Már 5 napja próbálok kapni Humetet. Az 5. napon is beállam a vételi oldalra és végre sikerült kapnom. Hamarosan gazdag leszek!"
(Aki nem értené, nézze meg a tözsdeforumon az akkori grafikont!)
" Megy ez a fotex, már +5%ban van. Most vesszek az összes pénzzel, mivel mehet akár +20%.
Oh, kicsit megfordult az irány, de tuti biztos hogy ez pluszban zár."
Még jó hogy minden nap lehet szemezni a választékból ........... :)))
"Ha rosszul néz ki, ha nem, akkor is 41000 lesz ma a Ricsi. Kizárólag: szvsz.
drkumalo "
Nem akarok ráijeszteni senkire, de ezt a Peti Mágus összekeverést eccer én is majdnem megcsináltam. Veszélyes a kettőt egymás mellé tenni. Valamiért kísértetiesen hasonlítanak.
"szvsz a gyüjtögetők rájöttek lefelé már senki nem adja el ezért ijesztegetnek 80nal mintha forduló lenne erre a kispálya ilyedten eladja és örül az 5-10%nak mint majom a fügének.
szvsz év végére névérték majd ott akarják tartani és amikor a syni és grafi bohózat lezajlik ez lesz a következő pénzgyár.
LOGEN"
„Rövid tavon benne van a 7,9-8k, ill. ha iden nem marad el a Mikulas rally, akkor meg tobb is. Ha at tudja vinni a 8k-t nagy forgalommal, akkor egy jelentos novekedest varhatunk. A baj az, hogy tul sok a "ha".
Viszont nagy zuhanast most nem varok, mert utobbi idoben nagyon sok reszvenyt vettek a 7400-7600 kozotti savban es a grafikonja is emelkedo trendre utal.”
Fotex shortos 400-ról:
Haver, neked is nyitva van még az a 200k-d?
Törölt felhasználó2006. 11. 21. 22:14
Szeptember elott nyertem, most bukok decemberig, kit erdekel? En ugyan nem fizetek ezeknek adot! Jovore ugyis eltorlik az egeszet es akkor majd en nevetek a vegen megint!
Bárcsak korábban észre vettem volna, hogy elhagytam a brókercégem névjegykártyáját, amire a jelszavam és a nicknevem írtam...
Törölt felhasználó2006. 11. 21. 21:32
KÜLFÖLDI BEFEKTETŐK JÖNNEK, AZOK VESZIK...
az OPEC kiszuszakolja a 60-at hosszabb távra - nagyon vérszemet kaptak. turisztikai célokba fektetik a lét (legalábbis a jobbak, értelmesebbek...)
megveszik az ECO-t meg a Fotit kilóra :)
a topicozó utolsó hozzászólásai: