A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
És nekem mégis elég ha egyszer láttam! Nem tilthatok el senkit, ha már láttam egy plakátot és már le is vetetném? - Látod ebből lesz aztán a tagadás tagadása! És hányszor másolják itt egyesek ugyanazokat a "plakátokat" kitalált híreket, linkelt agymenéseket! Ez van! Vannak demokráciák, országok ahol még ez sincs! Nem is tudnak vitázni ilyenekről!
A leggazdagabb 100 az biztos elit? Nem szeretjük a régi újgazdagokat sem? Hát nem szeretjük sem a régi sem az új újgazdagokat! Pedig szeretni kellene őket! Nem megkülönböztetni!
És milyen jó lenne, ha nem kerülne elő még egyszer, amiben kételkedünk, de mégis igaznak hazudhatják! Ezt nem csak erre a cikkecskére értem! Lehet az kormánykritika is, ha nem dimenzionált!
Már megint ez a családtagjának a családtagja, meg annak a barátja! Macika te mióta vagy debreceni? Átmentél oknyomozóba, nincs jobb dolgod ismert történeteket ismételgetni!? Ilyennek látod a a gazdasági oldal tartalmi témáit?
Törölt felhasználó2018. 01. 30. 18:01
Kósa Lajos édesanyjához költözött a cég, amelyet Kósa Lajos felesége vett meg roppant jutányos áron Kósa Lajos barátjától, és Kósa Lajos lányai az ügyvezetői
Már csak az a kérdés ki találta ki a fideszes fészbuk "trollit"? Ekkora hazugságot csak az INDEX tud készpénznek venni, ha csak nem ők maguk találták ki a "trollt" és a hazugságot is! Keresik a "hazaárulókat", de csak trollokat sikerült találni!
A forrás állítása szerint a magafajta Facebook-katonák egyenesen a
Fidesz pártközpontjából kapják azokat a gondosan előkészített mémeket,
amelyeket aztán "civil" Facebook-csoportokban kell terjeszteniük. A
tevékenységüket pedig fentről folyamatosan ellenőrzik, és ha nem elég
aktívak, le is szólnak nekik, hogy serényebben pörgessék a propagandát.
Az ellenőrök olykor be is épülnek a titkos csoportokba; volt már, akit
lefüleltek, hogy nem a saját profiloldalán osztja a tartalmat, hanem egy
erre létrehozott, nulla követős kamuoldalon.
A legviccesebb - ízlés szerint a legszomorúbb
- a 444 által részletesen leírt beszámolóban, hogy a névtelen kitálaló
szerint a Fidesz még csak nem is fizet a propagandistáinak, ehelyett a
lelkesedésükre épít – vagyis eszerint
létezik egy trollhadseregnyi magyar ember,
akik teljesen ingyen hajlandók a saját idejüket és energiájukat arra
áldozni, hogy előre megírt politikai üzeneteket terjesszenek.
Emlegetni lehet minden következmény felvállalása nélkül! Beszélni, megvádolni a megfoghatatlan "államikorrupciót" bárki megteheti, mert nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani!
A Fidesz rendbeteszi az országot
link